FCSB a început bine duelul de la Giurgiu, iar Dennis Man a reușit să înscrie primul gol al FCSB-ului în stagiunea 2020/2021. În minutul 33, atacantul de 21 de ani a trimis un șut cu interiorul de la marginea careului, la care goalkeeper-ul Lazar n-a putut să intervină.
Florin Tănase a dublat avantajul formației lui Toni Petrea 3 minute mai târziu. Florinel Coman i-a pasat inteligent lui Sergiu Buș, printre trei adversari, iar portarul Astrei a respins. Mingea a ricoșat la Tănase, căpitanul "roș-albaștrilor", care a reluat cu capul în poarta rămasă goală.
Alibec, aflat pe picior de plecare, n-a reușit să pună mari probleme porții apărate de Andrei Vlad și a fost schimbat în minutul 71. Budescu, celălalt jucător de bază din atacul trupei lui Bogdan Andone, a părăsit terenul după 56 de minute.
Romanian Liga I
Iuliu Mureșan îl atacă pe Bonetti: "Știți ce a făcut când a plecat? Bine că nu l-a văzut nimeni"
22/09/2021 LA 09:32

FCSB s-a impus categoric în meciul cu Astra Giurgiu, din prima etapă a Ligii 1

Același Man, aflat într-o formă foarte bună, putea să ducă scorul la 3-0 în minutul 81, însă șutul său a lovit bara. Balaure, jucătorul introdus în locul lui Alibec, a trecut pe lângă gol la faza imediat următoare, dar reluarea sa din foarfecă a fost reținută de Vlad.
Olimpiu Moruțan a stabilit scorul final în prelungirile meciului, din lovitură de la 11 metri. Florinel Coman a căzut în careu după un fault comis de Graovac, iar Moruțan a transformat fără emoții, cu un șut plasat, în dreapta portarului.
S-a încheiat 3-0 pentru FCSB, care acum se pregătește pentru meciul cu Shirak (Armenia), din turul 1 al Europa League.
Romanian Liga I
Dinu, dezvăluiri incredibile despre Bonetti: "O să îți stea mintea în loc"
22/09/2021 LA 05:37
Romanian Liga I
Ionuț Chirilă a revenit în Liga 1, la Clinceni. Aduce cu el doi investitori care salvează clubul
21/09/2021 LA 09:36