Meciul dintre Astra Giurgiu și Universitatea Craiova, programat în această seară de la ora 18.45, nu se mai joacă, după apariţia a patru cazuri de COVID-19 la echipa giurgiuveană: "Meciul dintre Astra Giurgiu şi Universitatea Craiova, contând pentru etapa a 9-a play-off, programat să se dispute vineri, 31 iulie, cu începere de la ora 18.45, nu se va mai juca din cauza apariţiei unor cazuri de infectare cu COVID-19 în cadrul echipei gazdă", anunţă LPF.
Prima reacție după anularea meciului a venit din partea oltenilor, care au cerut ca meciul să se decidă la masa verde în favoarea Craiovei: "Aştept şi eu o poziţie oficială. E un focar acolo. Nu mai vorbim de un caz de Covid. Sunt 5 persoane, nu ştiu nici eu mai multe amănunte. Meciul cu Astra nu mai are când să se joace. Să ne expunem jucătorii noştri pentru cei de acolo?! Pot să fie toţi infectaţi. Îi infectăm şi pe ai noştri? Ceilalţi 4 au fost infectaţi fără să ştie. Nu a ştiut nimeni până nu a apărut Crepulja. Poate ceilalţi au fost asimptomatici. Şi, în fond, ce mare lucru e să piardă Astra cu 3-0?! Ce dracu de miză fantastică mai e pentru ei?! Singura chestie era că ei ne încurcau pe noi în lupta noastră cu CFR-ul”, a declarat Cârțu, pentru Antena Sport.

Astra Giurgiu iese la atac prin Dani Coman

Romanian Liga I
Bonetti blochează venirea lui Rednic la Dinamo. Ultimele vești despre situația din Ștefan cel Mare
ACUM 14 ORE
Dani Coman, președintele Astrei, a precizat că nu este posibil ca giurgiuvenii să fie învinși la masa verde cu 0-3. Mai mult, cei de la Astra se apără și spun că meciul a mai fost amânat de două ori până acum, dar din cauza Craiovei. ”Noi nu am cerut atunci victoria la masa verde în fața Craiovei. Situații extrem de grele, indiferent de sacrificiile pe care le-am făcut am ajuns să avem mai mulți jucători infectați, ceea ce nu e confortabil nici pentru noi, nici pentru fotbalul românesc. Deocamdată așteptăm ancheta, ca DSP-ul să ia decizia, să vede ce va fi cu jucătorii pozitivi, cu jucătorii contacți. Nu cred că mai există date pentru acest joc. Cred că va rămâne nedisputat până la data de 3 august, când FRF trebuie să anunțe echipele la UEFA. Situația aceasta nu este stipulată în ROAF, deci nu există posibilitatea ca Astra să piardă cu 3-o, iar o astfel de decizie poate fi luată doar de Comitetul Executiv”, a spus Dani Coman, la Digi Sport.
”Acest meci trebuia jucat de acum o săptămână. Aveam toți jucătorii valizi sâmbătă, dar nu s-a putut juca sâmbătă din cauza Craiovei. Luni, tot din cauza Craiovei. Craiova a cerut să câștige meciul cu 3-0, după amânarea de miercuri. Noi nu am cerut asta atunci când s-a putut juca iar din cauza lor s-a amânat de două ori! Noi vrem ca meciul să se decidă pe teren”, a mai spus Dani Coman pentru aceeași sursă.
Romanian Liga I
Nicolae Badea e all-in pentru revenirea lui Mircea Rednic la Dinamo
IERI LA 14:54
Romanian Liga I
Sorin Colceag este noul antrenor al lui Dinamo! Anunţul lui Iuliu Mureşan
15/09/2021 LA 11:32