Meciul dintre Astra Giurgiu și Universitatea Craiova, programat în această seară de la ora 18.45, nu se mai joacă, după apariţia a patru cazuri de COVID-19 la echipa giurgiuveană: "Meciul dintre Astra Giurgiu şi Universitatea Craiova, contând pentru etapa a 9-a play-off, programat să se dispute vineri, 31 iulie, cu începere de la ora 18.45, nu se va mai juca din cauza apariţiei unor cazuri de infectare cu COVID-19 în cadrul echipei gazdă", anunţă LPF.
Prima reacție a venit din partea oltenilor, care au cerut ca meciul să se decidă la masa verde în favoarea Craiovei: "Aştept şi eu o poziţie oficială. E un focar acolo. Nu mai vorbim de un caz de Covid. Sunt 5 persoane, nu ştiu nici eu mai multe amănunte. Meciul cu Astra nu mai are când să se joace. Să ne expunem jucătorii noştri pentru cei de acolo?! Pot să fie toţi infectaţi. Îi infectăm şi pe ai noştri? Ceilalţi 4 au fost infectaţi fără să ştie. Nu a ştiut nimeni până nu a apărut Crepulja. Poate ceilalţi au fost asimptomatici. Şi, în fond, ce mare lucru e să piardă Astra cu 3-0?! Ce dracu de miză fantastică mai e pentru ei?! Singura chestie era că ei ne încurcau pe noi în lupta noastră cu CFR-ul”, a declarat Cârțu, pentru Antena Sport.

Astra Giurgiu propune ca rezultatul omologat să fie 0-0

Romanian Liga I
FCSB, remiză cu Mioveni, într-un amical. CFR a avut viaţă grea cu o echipă de liga a 4-a spaniolă
15/01/2022 LA 13:09
În timp ce craiovenii cer ca victoria să le revină la masa verde deoarece cazurile de coronavirus au apărut în tabăra adveră, giurgiuvenii au o altă idee. Potrivit Sport.ro, oficialii Astrei Giurgiu vor ca rezultatul omologat al acestui meci să fie 0-0, iar fiecare dintre cele două echipe să primească câte un punct.
În orice caz, campioantul trebuie încheiat până la data de 3 august, astfel că partidele amânate nu mai au când să se joace. UEFA a cerut să-i fie comunicate până pe 3 august, ora 23.59, toate echipele care vor merge în cupele europene. Cel mai probabil, Comitetul Executiv va trebui să ia o serie de decizii importante în următoarele zile cu privire la rezultatele câtorva meciuri amânate.
Romanian Liga I
Hagi speră să fi dat lovitura! Farul l-a transferat pe cel mai bun dribler din Liga 1
05/01/2022 LA 09:26
Romanian Liga I
FCSB a făcut vizita medicală. Un copil de 14 ani, în lotul roş-albaştrilor
05/01/2022 LA 09:20