Deși accesul suporterilor în tribunele celui mai mare stadion din România nu este permis, fanii lui Dinamo tot și-au făcut apariția pentru a-i încuraja pe Gheorghe Mulțescu și jucătorii săi.
"Câinii" au întâmpinat autocarul echipei în fața Arenei Naționale, apoi au creat un adevărat spectacol. Fanii dinamoviști au aprins torțe și au început să cânte, impresionându-l complet pe antrenorul formației din "Ștefan cel Mare", care a coborât din autocar pentru a-i saluta.
Romanian Liga I
OFICIAL - CFR s-a despărțit azi de jucătorul cu cel mai mare contract din lot
ACUM 12 ORE

Cosmin Contra ar putea reveni pe banca lui Dinamo

Postul lui Gheorghe Mulțescu rămâne incert, după ultimele discuții dintre conducerea iberică și Cosmin Contra, antrenorul care a mai pregătit-o pe Dinamo în 2017. Fost jucător în "Ștefan cel Mare" între 1996 și 1999, "Guriță" negociază în prezent cu Pablo Cortacero posibila venire pe banca "alb-roșilor" în următoarea perioadă.
Cosmin Contra a pregătit ultima oară naționala României, în perioada 2017-2019, terminându-și mandatul după ce "tricolorii" au ratat calificarea directă la Campionatul European. El a condus prima reprezentativă în 24 de meciuri.
Contra ar putea fi prezentat la Dianamo chiar după meciul din această seară, împotriva lui FC Hermannstadt.
Romanian Liga I
Dan Petrescu râde de FCSB: "S-o țină tot așa". Ce spune despre o medalie de campion pentru Șumudică
18/05/2022 LA 09:58
Romanian Liga I
Drumul CFR-ului spre grupele Champions League. Misiune mult mai ușoară decât în alți ani
16/05/2022 LA 05:08