Pîrvulescu, fundaș la Academica Clincen, a participat la o videoconferință cu reprezentanții ANAD și a oferit explicații privind declarațiile oferite de el celor de la Gazeta Sporturilor. ANAD a decis că verdictul va fi oferit peste cinci zile, perioadă în care jucătorul va rămânase suspendat.
Pîrvulescu, suspendat de pe 3 iunie, nu are voie să joace în meciuri oficiale dar nici să se antreneze până la o decizie finală din partea ANAD. Astfel, el va lipsi de la derby-ul de la retrogrodare cu FC Voluntari, care se va juca sâmbătă, 13 iunie.

Pîrvulescu a recunoscut că a folosit substanțe interzise

Romanian Liga I
FCSB, remiză cu Mioveni, într-un amical. CFR a avut viaţă grea cu o echipă de liga a 4-a spaniolă
15/01/2022 LA 13:09
În urmă cu o lună, fundașul de 31 de ani a dezvăluit pentru Gazetă că a făcut ozonoterapie (terapie cu ozon) - o metodă veche utilizată pentru a crește gradul de oxigenare a țesuturilor. Principalele efecte ale terapiei sunt cele de ameliorare a metabolismului, detoxifiere, stimulare a funcției imunitare și a mecanismelor reparatorii din organism.
La scurt timp după interviul oferit, Agenţia Naţională Anti-Doping (ANAD) a pus în aplicare regulamentul WADA (Agenția Mondială Anti-Doping): "Orice manipulare a sângelui este strict interzisă şi, implicit, este considerată doping".
Ozonoterapia (terapia cu ozon) este o metodă veche utilizată pentru a crește gradul de oxigenare a țesuturilor. Principalele efecte ale terapiei sunt cele de ameliorare a metabolismului, detoxifiere, stimulare a funcției imunitare și a mecanismelor reparatorii din organism. În sport însă manipularea sângelui este interzisă.
Pîrvulescu a evoluat pentru Gaz Metan, Gloria Bistrița, FCSB, Viitorul, FC Voluntari, ASA Tîrgu Mureș, Gaz Metan, Poli Iași și Academica Clinceni.

Premier League revine din 17 iunie la Eurosport!

Romanian Liga I
Hagi speră să fi dat lovitura! Farul l-a transferat pe cel mai bun dribler din Liga 1
05/01/2022 LA 09:26
Romanian Liga I
FCSB a făcut vizita medicală. Un copil de 14 ani, în lotul roş-albaştrilor
05/01/2022 LA 09:20