Pîrvulescu, fundaș la Academica Clincen, a participat la o videoconferință cu reprezentanții ANAD și a oferit explicații privind declarațiile oferite de el celor de la Gazeta Sporturilor. ANAD a decis că verdictul va fi oferit peste cinci zile, perioadă în care jucătorul va rămânase suspendat.
Pîrvulescu, suspendat de pe 3 iunie, nu are voie să joace în meciuri oficiale dar nici să se antreneze până la o decizie finală din partea ANAD. Astfel, el va lipsi de la derby-ul de la retrogrodare cu FC Voluntari, care se va juca sâmbătă, 13 iunie.

Pîrvulescu a recunoscut că a folosit substanțe interzise

Romanian Liga I
Bonetti blochează venirea lui Rednic la Dinamo. Ultimele vești despre situația din Ștefan cel Mare
ACUM O ZI
În urmă cu o lună, fundașul de 31 de ani a dezvăluit pentru Gazetă că a făcut ozonoterapie (terapie cu ozon) - o metodă veche utilizată pentru a crește gradul de oxigenare a țesuturilor. Principalele efecte ale terapiei sunt cele de ameliorare a metabolismului, detoxifiere, stimulare a funcției imunitare și a mecanismelor reparatorii din organism.
La scurt timp după interviul oferit, Agenţia Naţională Anti-Doping (ANAD) a pus în aplicare regulamentul WADA (Agenția Mondială Anti-Doping): "Orice manipulare a sângelui este strict interzisă şi, implicit, este considerată doping".
Ozonoterapia (terapia cu ozon) este o metodă veche utilizată pentru a crește gradul de oxigenare a țesuturilor. Principalele efecte ale terapiei sunt cele de ameliorare a metabolismului, detoxifiere, stimulare a funcției imunitare și a mecanismelor reparatorii din organism. În sport însă manipularea sângelui este interzisă.
Pîrvulescu a evoluat pentru Gaz Metan, Gloria Bistrița, FCSB, Viitorul, FC Voluntari, ASA Tîrgu Mureș, Gaz Metan, Poli Iași și Academica Clinceni.

Premier League revine din 17 iunie la Eurosport!

Romanian Liga I
Nicolae Badea e all-in pentru revenirea lui Mircea Rednic la Dinamo
IERI LA 14:54
Romanian Liga I
Sorin Colceag este noul antrenor al lui Dinamo! Anunţul lui Iuliu Mureşan
15/09/2021 LA 11:32