Articol scris de Romeo Ene
Primul exemplu este Sepsi - FCSB, care se va disputa, astfel, fără spectatori, asta deşi partida are loc duminică, 16 mai. Cornel Şfaiţer, managerul general al gazdeor, aşteaptă finala Cupei României pentru a vedea felul în care pot reveni suporterii pe stadioane.

Meciurile din Liga 1, în continuare fără spectatori

Romanian Liga I
Cornel Dinu: "Acești jucători ar trebui să plătească ei pentru a îmbrăca tricourile alb-roșii!"
IERI LA 06:03
Deşi preşedintele a anunţat că 15 mai este data din care activităţile sportive se pot desfăşura cu spectatori, în limita a 25% din capacitatea fiecărui stadion, cei de la Sepsi nu se grăbesc şi vor să aştepte finala Cupei României, pentru a vedea cum vor proceda în legătură cu accesul fanilor pe stadioane.
"Am ascultat cu atenție, am vorbit între noi, chiar și în această dimineață, și cred că nu e bine să ne pripim. Ne dorim suporteri în tribune, știm că lumea așteaptă cu nerbădare revenirea pe stadion, dar deocamdată nu a ajuns la noi un protocol oficial. Tocmai de aceea îndemnăm la calm, să cugetăm bine la o astfel o decizie, pentru că e vorba despre sănătatea oamenilor. Vom vrea să urmărim cu atenție cum organizează FRF finala Cupei, cred că va fi un test interesant, de la care toate cluburile trebuie să învețe, să vadă cum e organizarea unui meci în astfel de condiții. Apoi vom putea vorbi despre suporteri. E clar, la meciul cu FCSB nu vom vinde bilete! E prea din scurt și nu vrem să comitem greșeli care să pună în pericol sănătatea oamenilor", a precizat Cornel Șfaițer, pentru Gazeta Sporturilor.

Mihai Stoichiţă, precaut înaintea revenirii fanilor pe stadioane

Mihai Stoichiţă, directorul Comisiei Tehnice din cadrul Federaţiei Române de Fotbal, a abordat subiectul revenirii spectatorilor pe stadioane, iar acesta are încredere că lucrurile vor intra într-o normalitate, deşi crede că vor exista anumite probleme de organizare.
"Este îmbucurător că toate demersurile făcute de către FRF reușesc să aducă din nou oamenii pe stadion. Acum, trebuie să fim raționali și să nu cădem în extrema cealaltă să credem că am scăpat de probleme. Semnalul către o normalitate după care tânjim de un an și ceva trebuie dat de către lege. Va fi o problemă de organizare, există multe semne de întrebare, e o situație nouă, dar sper ca cei care se ocupă de asta să fie abili și să știe cum să gestioneze situația. Acest prim pas, chiar dacă e mic, să fie pasul care să ducă încet-încet către 100%", a spus oficialul FRF.
Romanian Liga I
OFICIAL - CFR s-a despărțit azi de jucătorul cu cel mai mare contract din lot
IERI LA 18:10
Romanian Liga I
Dan Petrescu râde de FCSB: "S-o țină tot așa". Ce spune despre o medalie de campion pentru Șumudică
18/05/2022 LA 09:58