Victoria celor de la CFR Cluj în derby-ul de la Craiova o face pe echipa lui Dan Petrescu să aibă un avantaj considerabil chiar și după ce punctajele echipelor sunt înjumătățite odată cu startul play-off-ului din Liga 1.
Echipa lui Dan Petrescu începe cu 3 puncte peste Craiova și 4 peste FCSB. Programul nu este încă cunoscut deoarece acesta este alcătuit în funcție de pozițiile ocupate la finalul sezonului regulat, iar partida dintre Botoșani și Poli Iași de luni seară poate schimba datele problemei.
Un alt detaliu important pentru CFR Cluj în lupta cu Craiova și FCSB, considerate principalele adversare la titlu, este că niciuna nu a avut împărțire în adaos. Astfel, în cazul în care vor termina la egalitate de puncte la finalul play-off-ului, departajarea se va face în funcție de rezultatele directe.
Romanian Liga I
Alibec i-a transmis un mesaj lui Dan Petrescu. Anunțul tehnicianului de la CFR
IERI LA 15:59
Iată cum arată clasamentul la start-ul play-off-lui (înainte de meciul Botoșani - Poli Iași):
  • 1. CFR Cluj 26 puncte ( - )
  • 2. Craiova 23 puncte ( - )
  • 3. FCSB 22 puncte ( - )
  • 4. Gaz Metan 22 puncte ( + )
  • 5. Astra 21 puncte ( - )
  • 6. FC Botoșani 21 - 23 puncte
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Romanian Liga I
#BREAKINGNEWS | Dan Petrescu nu merge la națională! Ce a anunțat antrenorul lui CFR Cluj
03/12/2021 LA 13:48
Fotbal
Petrescu are undă verde de la Cluj să semneze cu naționala. Cine vine să ia titlul cu CFR-ul
03/12/2021 LA 06:51