Gică Hagi, antrenorul FC Viitorul Constanţa, este de părere că în cazul apariţiei unor cazuri de coronavirus în cadrul unei echipe trebuie fie ca persoana respectivă să fie izolată şi să se meargă înainte, fie să se amâne toate meciurile din etapa respective, nu doar ale grupării unde a fost confirmat cazul de COVID-19, considerând că nu este bine ca unele echipe să joace şi altele nu.
“Sunt două lucruri fundamentale de care trebuie să ţinem cont. Dacă cumva se infectează o persoană din staff sau de la un club sau jucător sau antrenor ori e izolat şi se merge înainte, ori dacă nu, nu jucăm toţi. Nu putem unii să joace şi alţii să nu joace. Din păcate, nu cred că e bine ca unele echipe să nu joace şi celelalte să joace. Nu e bine pentru că e un concurs, începe un concurs din trei în trei zile şi dacă se amână etapa, trebuie amânate toate, să jucăm toţi la fiecare etapă pentru că unele meciuri nu ai când să le mai joci, unele meciuri sunt importante, fiecare echipă luptă pentru punctele ei şi atunci e important să nu amânăm meciurile, să jucăm. Ori se ia o decizie, ori alta, dar nu aşa unii să joace alţii să nu joace. A doua săptămână unii au meciuri jucate importante, ceilalţi stau şi sunt mai odihniţi”, a explicat Gheorghe Hagi.
Întrebat dacă el crede că în cazul apariţiei mai multor cazuri de coronavirus şi la alte formaţii din Liga 1 campionatul ar trebui îngheţat, antrenorul Viitorului a răspuns: “Nu decidem noi antrenorii, jucătorii, întrebaţi pe cine trebuie. Nu are rost, mi-am zis opinia de la început, din prima săptămână în care s-a întâmplat, eu vedeam altfel lucrurile, dar ne adaptăm şi mergem înainte aşa cum sunt, nu avem ce face”.
Romanian Liga I
Unul dintre cei mai buni străini din Liga 1 ar putea ajunge să joace în naționala României
12/01/2022 LA 15:24

Gheorghe Hagi, pregătit de reluarea campionatului

Gheorghe Hagi a declarat sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că echipa sa este pregătită de reluarea campionatului şi că intenţionează să folosească majoritatea fotbaliştilor din lot în play-out deoarece programul este încărcat, cu meciuri din trei în trei zile: “Cu toate că am jucat doar un meci amical cred că suntem pregătiţi de începerea acestor ultime meciuri înainte de termina campionatul. Trebuie să jucăm din trei în trei zile, ştiu că nu va fi uşor, ne-am pregătit, avem un lot bun de jucători, o să folosim majoritatea jucătorilor în această perioadă pentru că programul este destul de greu”, a afirmat Hagi.
Meciul dintre Viitorul Constanţa şi Politehnica Iaşi are loc duminică, de la ora 17.00, pe stadionul din Ovidiu. În această etapă, din cauza apariţiei unor cazuri de COVID-19 la Dinamo Bucureşti şi FC Botoşani au fost amânate partidele Dinamo - Chindia Târgovişte şi Universitatea Craiova – FC Botoşani.

Premier League revine din 17 iunie la Eurosport!

Romanian Liga I
#BuniȘiRăi | Radiografia etapelor 19, 20 și 21 din Liga 1! Cine a impresionat și cine a dezamăgit
21/12/2021 LA 10:02
Romanian Liga I
Dinamo, învinsă și în ultimul meci din 2021! Betancor, gol și assist în Ștefan cel Mare
20/12/2021 LA 20:24