„Dinamo trebuie să aibă un stadion nou! Steaua deja are unul, Rapid va avea unul, iar Arcul de Triumf este nou-nouț și cochet. Ar fi putut și Dinamo să aibă un stadion nou, care să fie inaugurat în vară.
Trebuie ca toți dinamoviștii să se gândească dacă se va ajunge la un consens din acest punct de vedere. Fără construirea unui nou stadion, a unei baze noi și fără ca Dinamo să ajungă la un nivel ridicat din punct de vedere al infrastructurii, clubul va ajunge până la urmă în faliment”, a declarat Contra pentru ProTV.

Stadionul lui Dinamo, probleme în instanță

Romanian Liga I
Mourinho a devenit "The Only One". Printre lacrimi, portughezul a anunțat: "Am intrat în istorie"
26/05/2022 LA 04:52
Stadionul din Ștefan cel Mare nu a fost încă cedat Companiei Naționale de Investiții și drept urmare toate planurile pentru modernizarea acestuia au fost oprite. Există mai multe procese active privind cine este de fapt proprietarul arenei.
Lucrările la o o arenă cu adevărat modernă vor putea începe doar după ce se va rezolva această dispută. Cei din DDB s-au întâlnit cu oficiali ai guvernului României în septembrie, care i-au asigurat pe suporterii dinamoviști de toateă susținerea privind stadionul însă de atunci nu s-a mai schimbat nimic.
Romanian Liga I
Cornel Dinu: "Acești jucători ar trebui să plătească ei pentru a îmbrăca tricourile alb-roșii!"
22/05/2022 LA 06:03
Romanian Liga I
OFICIAL - CFR s-a despărțit azi de jucătorul cu cel mai mare contract din lot
21/05/2022 LA 18:10