Relațiile dintre Reghecampf și Panduru sunt excelente, cei doi colaborând foarte bine încă de pe vremea când antrenorul din Bănie se afla la cârma lui Al-Wasl.
Acum, tehnicianul oltenilor a simțit că stafful său tehnic este unul destul de slab și a convins conducerea să îl aducă în staff pe Basarab Panduru, anunță Telekom Sport, postul unde fostul internațional ocupa funcția de analist. Din câte se pare, fostul mijlocaș al Stelei va avea ca principală sarcină observarea adversarelor Craiovei, astfel încât Reghe să aibă o imagine completă asupra formațiilor pe care le întâlnește.
CITEȘTE ȘI:
Romanian Liga I
Câți antrenori a schimbat Universitatea Craiova în ultimii 9 ani. Cine a avut cel mai scurt mandat
ACUM 3 ORE
FCSB E GATA DE O MUTARE DE SENZAȚIE PE PIAȚA TRANSFERURILOR

Panduru nu a confirmat ca antrenor

Un fotbalist de eccepție, Pandi nu a confirmat ca antrenor. De altfel, ultima formație pe care a pregătit-o a fost Progresul, în liga secundă, în sezonul 2007-2008. De atunci, Panduru a mai activat în fotbal în două rânduri: pe lângă perioada în care a făcut parte din stafful lui Reghecampf în Emiratele Arabe, fostul mijlocaș a ocupat pentru o scurtă perioadă poziția de director sportiv la FCSB.
Craiova traversează o perioadă de grație, reușind 4 victorii la rând și urcând până pe locul secund în clasament, la 5 puncte distanță de CFR. Cum după sezonul regulat punctele se vor înjumătăți, obiectivul numit titlu rămâne o prioritate, iar conducerea din Bănie face totul pentru acest țel. Pe lângă întărirea staffului tehnic cu Panduru, e de așteptat ca în iarnă să asistăm la 1-2 transferuri spectaculoase la Craiova.
LG iți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Romanian Liga I
Papură era favorit, dar Rotaru a adus alt interimar la Craiova! 3 favoriți pentru postul de antrenor
ACUM 7 ORE
Romanian Liga I
Rotaru a anunțat că ia 4 jucători după despărțirea de Rădoi! Unul din ei a jucat la Cupa Mondială
ACUM 11 ORE