Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Belgienii anunţă lovitura dată de FCSB pe piaţa transferurilor! Chipciu, la un pas de un împrumut

Cristian Mihală

Publicat 25/11/2019 la 16:38 GMT+2

Alexandru Chipciu e în cărţi pentru o întoarcere la FCSB. Mijlocaşul de bandă dreaptă e rezervă eternă la Anderlecht şi nu ar spune "nu" unui împrumut în Liga 1.

Alexandru Chipciu

Credit imagine: Eurosport

După ce l-a repatriat pe Adi Popa, FCSB va încerca în perioada de mercato din iarnă să mai aducă un fotbalist care a strălucit pentru roş-albaştri în trecutul recent. Cel puţin asta susţine Voetbal Belgie, care notează că vicecampioana şi Anderlecht discută despre un posibil împrumut.
Vândut pentru 3 milioane de euro la Anderlecht, în 2016, Chipciu a avut un prim sezon bun la formaţia din capitala Belgiei. Apoi, a prins tot mai rar echipa, fiind în cele din urmă împrumutat sezonul trecut la Sparta Praga.

Chipciu, 0 minute în campionat pentru Anderlecht

La începutul acestui sezon, a revenit la Anderlecht, iar Kompany a decis să îl păstreze, văzându-l o soluţie pentru banda dreaptă a apărării. Totuşi, Chipciu nu a prins vreun minut în actualul sezon şi îşi doreşte cu orice preţ o nouă provocare, fie ea şi în Liga 1.
FCSB suferă în banda dreaptă, unde Dennis Man e o mare dezamăgire. Pentru asta, conducerea roş-albaştrilor l-a adus pe Adi Popa, dar nici "Motoreta" nu a confirmat, evoluând foarte şters când i s-au acordat şanse.
3 titluri a cucerit Chipciu cu FCSB (2012–13, 2013–14, 2014–15), marcând 24 de goluri în 116 meciuri.
1 milion de euro este cota jucătorului, potrivit siteului de specialitate transfermarkt.de.
Chicpiu mai are contract cu Anderlecht până în vara lui 2020. Mijlocaşul de bandă speră să evolueze cât mai bine în partea a doua a sezonului pentru FCSB, astfel încât în vară să îşi găsească un nou contract bun "afară".
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo