Doar team managerul echipei Universitatea Craiova, Lucian Pretorian, are COVID-19, însă este asimptomatic.
Cu toate aceastea, a fost internat la Spitalul de Boli Infecţioase Craiova. Antrenorul Cristiano Bergodi a fost nevoit să repete testarea, după ce primul test a fost neconcludent. Testul italianului a ieşit, marți, negativ.
DSP Dolj le-a impus celor de la Universitatea Craiova să rămână în izolare, iar peste şapte zile toată lumea va fi testată din nou.
Romanian Liga I
#AiNoștri | Povestea lui Ștefan Baiaram! Interviu exclusiv despre Craiova și planuri de viitor
16/09/2021 LA 12:03

LPF, anunţ de ultimă oră: partidele Craiovei şi CFR-ului se pot juca în această săptămână

Deşi LPF a ieşit acum câteva ore pe siteul oficial cu un comunicat de presă în care anunţa că partida Astra - Craiova a fost amânată, la fel ca şi CFR-Botoşani, Justin Ştefan a făcut nişte precizări importante.
"Obiectivul rămâne de a termina campionatul pe terenul de joc și, bineînțeles, în funcție de rezultatele testelor următoare, vedem ce vom mai face în continuare. A apărut o informaţie eronată, cum că meciurile CFR-ului şi Craiovei au fost amânate. Clujenii vor efectua noi teste pe 23 iulie, în timp ce Craiova va face noi teste rapide pe 25 iulie. În funcţie de acestea, partidele ar putea să se desfăşoare cum erau programate iniţial, la finalul săptămânii", a spus Justin Ştefan, secretarul general al Ligii, pentru Digi24.
UEFA le-a transmis Federaţiilor din Europa să încerce să încheie toate campionatele până pe 2 august, dar LPF face demersuri pentru a obţine o derogare şi nu a depăşi cu mult termenul limită.
https://i.eurosport.com/2020/07/20/2853108.jpg
Romanian Liga I
Un fotbalist de la Craiova, dorit în MLS! Cine este jucătorul care ar putea ajunge în America
14/09/2021 LA 16:21
Romanian Liga I
Dat afară de FCSB, Alexandru Crețu e la un pas să semneze cu o mare rivală a roș-albaștrilor
30/08/2021 LA 19:05