Tehnicianul de 55 de ani, care a antrenat ultima oară Voluntariul, a oferit un amplu interviu în Gazzetta dello Sport, în care a vorbit în principal despre sezonul fantastic avut de echipa sa de suflet. Lazio e în acest moment în lupta pentru titlu, alături de Juventus, după cea mai bună serie din istoria grupării.
Întrebat de jurnaliștii italieni dacă vede vreun jucător din Liga 1 care să facă față la Lazio, Bergodi nu a stat pe gânduri: i-a nominalizat pe doi dintre jucătorii de perspectivă de la FCSB.
"Îmi place Dennis Man, atacant de bandă născut în 1998, de la FCSB. Este tehnic și rapid, se poate descurca foarte bine. Florinel Coman e și el interesant, e tot un jucător care preferă să joace în bandă și ajută la crearea de superioritate în atac. CFR e în prezent cea mai puternică echipă din România, dar cei mai interesanți tineri joacă la FCSB", a spus Bergodi în Gazzetta dello Sport.
Romanian Liga I
Mourinho a devenit "The Only One". Printre lacrimi, portughezul a anunțat: "Am intrat în istorie"
26/05/2022 LA 04:52

Bergodi: "Ștefan Radu nu se întoarce la națională"

Imediat după numirea pe banca tehnică a României, noul selecționer, Mirel Rădoi, a vorbit despre posibilitatea ca Radu Ștefan să se întoarcă la națională.
Între timp, nu s-a mai făcut vreun progres în această direcție, fundașul lui Lazio părând ferm pe poziții: nu va reveni la prima reprezentativă. Și Bergodi crede că sunt șanse minime ca fundașul să își schimbe poziția, cu toate că are o relație bună cu Rădoi.
"Radu Ștefan este o legendă la Lazio. El trebuie să se gândească la propriile sale interese, dar mă îndoiesc sincer că va reveni la națională. Oricine e selecționerul României îl vrea, mai ales că la fiecare conferință de presă trebuie să răspundă la întrebări despre situația lui. I-ar fi dificil să revină la națională, mai ales că România joacă având patru fundași pe linia de fund și el nu a mai jucat într-un asemenea modul de mult timp", a mai spus Bergodi.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Romanian Liga I
Cornel Dinu: "Acești jucători ar trebui să plătească ei pentru a îmbrăca tricourile alb-roșii!"
22/05/2022 LA 06:03
Romanian Liga I
OFICIAL - CFR s-a despărțit azi de jucătorul cu cel mai mare contract din lot
21/05/2022 LA 18:10