Craiova a pierdut cu 1-0 în fața Chindiei Târgoviște și a ajuns la 2 înfrângeri consecutive pe teren propriu. Oltenii riscă să piardă fotoliul de lider în clasament în defavoarea FCSB-ului, în cazul în care bucureștenii vor câștiga meciul de mâine împotriva celor de la FC Botoșani.
La final, dezamăgirea a fost mare, iar Bergodi a declarat că intenționează să demisioneze de la echipă: "N-a fost un meci reușit din niciun punct de vedere. E cel mai slab meci al nostru. Am jucat slab și asta e... din păcate nu știm ce se întâmplă. Cu tot respectul pentru Chindia, nu meritam să pierdem. Jocul nostru a fost unul confuz. Eu sunt antrenorul și sunt vinovat de acest lucru. Nu am găsit soluțiile pentru a intra în careu, pentru a avea la ocazii în fața porții. Am și probleme. Intenția mea este să demisionez."

Cristiano Bergodi: "Eu sunt vinovat. 100% plec"

Fotbal
Edi Iordănescu a decis! Cine este fundașul care îi ia locul lui Vlad Chiricheș în lotul României
19/09/2022 LA 11:33
După ce a menționat prima dată despre demisie, Bergodi a menționat că își asumă vina acestui eșec și a spus că va pleca sigur de la Craiova: "Vom vedea! Nu stau aici în ciuda sfinților. Am și probleme, poate că asta s-a văzut în joc. Probabil fără mine echipa va porni din nou bine. Mă bucur pentru băieți că îi las pe primul loc. Mă gândesc, dar 100% îmi dau demisia!", a spus Bergodi imediat după meci.
În ciuda acestei înfrângeri, anunțul lui Cristiano Bergodi este surprinzător. Craiova a avut un start excelent de sezon și este în continuare pe prima poziție, iar jocul oltenilor a arătat bine în multe momente. Rămâne de văzut dacă Bergodi va fi întors din drum de către oficialii oltenilor, însă italianul a părut destul de convingător în declarații.
Romanian Liga I
Florin Răducioiu dă de pământ cu FCSB-ul lui Nicolae Dică după eșecul de pe terenul Craiovei
19/09/2022 LA 09:04
Romanian Liga I
FCSB, pe toboganul din SuperLigă! Cu o singură victorie în 9 meciuri, Dică are nevoie de un reset
19/09/2022 LA 06:07