Constantin Budescu a finalizat simplu din fața porții (min 51), după o cursă excelentă a lui Alibec pe flancul drept. Denis Alibec și-a trecut în cont și un gol în minutul 69, după o combinație de pase senzațională cu Valentin Gheorghe și un șut violent în plasa laterală. Askovski a redus din diferență în minutul 83, dar FC Botoșani n-a putut evita a doua înfrângere de pe teren propriu din actualul sezon.
https://i.eurosport.com/2019/10/28/2705173.jpg
După partida de la Botoșani, Bogdan Andone și-a lăudat jucătorii pentru jocul foarte bun din ultimele două deplasări. Antrenorul de 44 de ani i-a comparat pe Budescu și Alibec cu Del Piero și Baggio și consideră că cei doi ar trebui chemați la echipa națională:
Romanian Liga I
Lovitură pentru Dan Petrescu! Un jucător important de la CFR Cluj, OUT de la meciul cu Craiova
19/09/2021 LA 10:35
Am nişte băieţi care într-adevăr sunt şmecheri. Am învins în două deplasări extrem de grele, la Sepsi şi Botoşani. Am înscris de trei ori la Sf. Gheorghe, echipă care a încasat foarte puține goluri tot turul. La fel ne-am impus și la Botoşani, unde se câştigă foarte greu.
Alibec şi Budescu merită să fie chemaţi la echipa naţională! Sunt doi jucători care pot face diferenţa în orice moment. Este o plăcere să-i priveşti şi la antrenamente, se simt extraordinar pe teren, formează un cuplu poate ca pe vremuri în Italia, ca Del Piero - Baggio, Mancini - Vialli, Gullit - Van Basten. Se găsesc pe teren cu ochii închişi.
În clasamentul Ligii 1, FC Botoşani se află pe locul 7, cu 19 puncte, în timp ce Astra ocupă locul 5, cu 22 de puncte.
Romanian Liga I
Veste importantă înainte de meciul de la Craiova! Budescu, inclus în lotul FCSB-ului
18/09/2021 LA 09:57
Fotbal
Rădoi a anunțat convocările preliminare pentru dubla cu Germania și Armenia. Revenire după 2 ani
17/09/2021 LA 10:46