Constantin Budescu a finalizat simplu din fața porții (min 51), după o cursă excelentă a lui Alibec pe flancul drept. Denis Alibec și-a trecut în cont și un gol în minutul 69, după o combinație de pase senzațională cu Valentin Gheorghe și un șut violent în plasa laterală. Askovski a redus din diferență în minutul 83, dar FC Botoșani n-a putut evita a doua înfrângere de pe teren propriu din actualul sezon.
https://i.eurosport.com/2019/10/28/2705173.jpg
După partida de la Botoșani, Bogdan Andone și-a lăudat jucătorii pentru jocul foarte bun din ultimele două deplasări. Antrenorul de 44 de ani i-a comparat pe Budescu și Alibec cu Del Piero și Baggio și consideră că cei doi ar trebui chemați la echipa națională:
Fotbal
Edi Iordănescu a anunțat numele stranierilor convocați pentru Liga Națiunilor! Lista preliminară
13/05/2022 LA 11:40
Am nişte băieţi care într-adevăr sunt şmecheri. Am învins în două deplasări extrem de grele, la Sepsi şi Botoşani. Am înscris de trei ori la Sf. Gheorghe, echipă care a încasat foarte puține goluri tot turul. La fel ne-am impus și la Botoşani, unde se câştigă foarte greu.
Alibec şi Budescu merită să fie chemaţi la echipa naţională! Sunt doi jucători care pot face diferenţa în orice moment. Este o plăcere să-i priveşti şi la antrenamente, se simt extraordinar pe teren, formează un cuplu poate ca pe vremuri în Italia, ca Del Piero - Baggio, Mancini - Vialli, Gullit - Van Basten. Se găsesc pe teren cu ochii închişi.
În clasamentul Ligii 1, FC Botoşani se află pe locul 7, cu 19 puncte, în timp ce Astra ocupă locul 5, cu 22 de puncte.
Romanian Liga I
Verdict dur pentru Budescu după accidentarea din meciul cu Farul! Cât va lipsi de pe teren
02/04/2022 LA 20:20
Fotbal
Cicâldău, assist în victoria lui Galatasaray! Pușcaș a marcat la Pisa. Ce au reușit ceilalți români
02/04/2022 LA 17:45