Potrivit digisport.ro, Astra Giurgiu a rămas fără antrenor, după ce lui Bogdan Andone i-a fost reziliat contractul. Decizia vine ca urmare a începutului dezastruos de sezon, giurgiuvenii având doar un punct în clasamentul Ligii 1 după 5 etape disputate, doar FC Argeș mai deținând un bilanț atât de slab.
Antrenamentul Astrei de astăzi a fost condus de secunzii lui Edi Iordănescu, ceea ce este un indiciu clar că acesta ar putea fi viitorul antrenor al echipei, el neavând momentan niciun angajament, după ce și-a încheiat în vară aventura pe banca Mediașului.

Situație cenușie la Astra Giurgiu

Romanian Liga I
FCSB, remiză cu Mioveni, într-un amical. CFR a avut viaţă grea cu o echipă de liga a 4-a spaniolă
15/01/2022 LA 13:09
Situația de la Astra Giurgiu este una foarte delicată în ultima vreme. Echipa nu a primit licență pentru a evolua în cupele europene, iar presa a scris foarte mult despre problemele financiare de la club, admise și de președintele Dani Coman.
Situația a degenerat ieri, când jucătorii au intrat în grevă și au convenit să nu se mai antreneze până nu le vor fi plătite restanțele financiare. Jucătorii echipei din Giurgiu sunt neplătiţi de patru luni, dar salariile nu sunt singurele datorii avute de patron la jucători.
Clasarea pe locul trei în sezonul trecut ar trebui să aducă fiecăruia dintre fotbalişti o primă de obiectiv stipulată în contractul individual. Plus terminarea campionatului pe podium le aduce şi cate 300 de euro pentru fiecare dintre punctele câştigate.
Dacă întradevăr Edi Iordănescu va accepta să preia echipa, cu siguranță și aceste probleme se vor rezolva, întrucât este binecunoscut acrivismul tehnicianului de 42 de ani în ceea ce privește stabilitatea financiară la clubul la care antreneează.
Romanian Liga I
Hagi speră să fi dat lovitura! Farul l-a transferat pe cel mai bun dribler din Liga 1
05/01/2022 LA 09:26
Romanian Liga I
FCSB a făcut vizita medicală. Un copil de 14 ani, în lotul roş-albaştrilor
05/01/2022 LA 09:20