Potrivit digisport.ro, Astra Giurgiu a rămas fără antrenor, după ce lui Bogdan Andone i-a fost reziliat contractul. Decizia vine ca urmare a începutului dezastruos de sezon, giurgiuvenii având doar un punct în clasamentul Ligii 1 după 5 etape disputate, doar FC Argeș mai deținând un bilanț atât de slab.
Antrenamentul Astrei de astăzi a fost condus de secunzii lui Edi Iordănescu, ceea ce este un indiciu clar că acesta ar putea fi viitorul antrenor al echipei, el neavând momentan niciun angajament, după ce și-a încheiat în vară aventura pe banca Mediașului.

Situație cenușie la Astra Giurgiu

Romanian Liga I
Nicolae Badea e all-in pentru revenirea lui Mircea Rednic la Dinamo
ACUM O ZI
Situația de la Astra Giurgiu este una foarte delicată în ultima vreme. Echipa nu a primit licență pentru a evolua în cupele europene, iar presa a scris foarte mult despre problemele financiare de la club, admise și de președintele Dani Coman.
Situația a degenerat ieri, când jucătorii au intrat în grevă și au convenit să nu se mai antreneze până nu le vor fi plătite restanțele financiare. Jucătorii echipei din Giurgiu sunt neplătiţi de patru luni, dar salariile nu sunt singurele datorii avute de patron la jucători.
Clasarea pe locul trei în sezonul trecut ar trebui să aducă fiecăruia dintre fotbalişti o primă de obiectiv stipulată în contractul individual. Plus terminarea campionatului pe podium le aduce şi cate 300 de euro pentru fiecare dintre punctele câştigate.
Dacă întradevăr Edi Iordănescu va accepta să preia echipa, cu siguranță și aceste probleme se vor rezolva, întrucât este binecunoscut acrivismul tehnicianului de 42 de ani în ceea ce privește stabilitatea financiară la clubul la care antreneează.
Romanian Liga I
Sorin Colceag este noul antrenor al lui Dinamo! Anunţul lui Iuliu Mureşan
15/09/2021 LA 11:32
Romanian Liga I
Deaconu a făcut marele anunţ: de când vom avea VAR în Liga 1
15/09/2021 LA 09:35