Bogdan Andone s-a arătat extrem de nemulțumit de situația incertă în care se află Denis Alibec la Astra. Tehnicianul formației giurgiuvene a dezvăluit că a vorbit cu atacantul de 29 de ani înainte și i-a spus că mai bine nu joacă în meciul cu FCSB, din prima etapă a Ligii 1.
Alibec nu s-a ridicat la nivelul obișnuit în partida de la Giurgiu, iar Bogdan Andone a povestit cum a arătat ultima săptămâna în cadrul clubului:
"Era clar că Alibec nu este cu gândul la meci. Toată săptămâna a fost: 'Vine avionul, nu vine avionul, vine oferta, nu vine oferta'. I-am zis: 'Mai bine nu joci'. I-a fost frică în timpul meciului. S-a văzut o lipsă de decizie și inspirație. Este dificil pentru el, am trecut și eu prin astfel de momente. Nici nu cred că doarme noaptea.", a declarat Bogdan Andone, după partida cu FCSB.
Romanian Liga I
Mourinho a devenit "The Only One". Printre lacrimi, portughezul a anunțat: "Am intrat în istorie"
26/05/2022 LA 04:52

Bogdan Andone: "A fost un meci fără istoric. Atât au putut astăzi"

Bogdan Andone a vorbit și despre jocul echipei sale din această seară, spunând că s-a văzut lipsa antrenamentelor din ultima periodă:
"Nu prea sunt multe de spus. FCSB a fost mult mai prezentă fizic în dueluri. A fost un meci fără istoric. Am avut două ocazii în care puteam să revenim. Nu avem ritm, nu avem antrenamente, a fost extrem de dificil pentru băieți. Au încercat, n-am ce să le reproșez. Atât au putut astăzi. Probabil din etapa a 3-a vom reveni la forma optimă. Budescu a simțit o contractură și nu știa dacă mai poate sau nu. La pauză a zis că mai încearcă 5 minute, dar se vedea că nu mai poate.", a mai spus tehnicianul Astrei.
FCSB a început bine duelul de la Giurgiu, iar Dennis Man a reușit să înscrie primul gol al FCSB-ului în stagiunea 2020/2021. În minutul 33, atacantul de 21 de ani a trimis un șut cu interiorul de la marginea careului, la care goalkeeper-ul Lazar n-a putut să intervină.
Florin Tănase a dublat avantajul formației lui Toni Petrea 3 minute mai târziu. Florinel Coman i-a pasat inteligent lui Sergiu Buș, printre trei adversari, iar portarul Astrei a respins. Mingea a ricoșat la Tănase, căpitanul "roș-albaștrilor", care a reluat cu capul în poarta rămasă goală.
Alibec n-a reușit să pună mari probleme porții apărate de Andrei Vlad și a fost schimbat în minutul 71. Budescu, celălalt jucător de bază din atacul trupei lui Bogdan Andone, a părăsit terenul după 56 de minute.

FCSB s-a impus categoric în meciul cu Astra Giurgiu, din prima etapă a Ligii 1

Același Man, aflat într-o formă foarte bună, putea să ducă scorul la 3-0 în minutul 81, însă șutul său a lovit bara. Balaure, jucătorul introdus în locul lui Alibec, a trecut pe lângă gol la faza imediat următoare, dar reluarea sa din foarfecă a fost reținută de Vlad.
Olimpiu Moruțan a stabilit scorul final în prelungirile meciului, din lovitură de la 11 metri. Florinel Coman a căzut în careu după un fault comis de Graovac, iar Moruțan a transformat fără emoții, cu un șut plasat, în dreapta portarului.
S-a încheiat 3-0 pentru FCSB, care acum se pregătește pentru meciul cu Shirak (Armenia), din turul 1 al Europa League.
Romanian Liga I
Cornel Dinu: "Acești jucători ar trebui să plătească ei pentru a îmbrăca tricourile alb-roșii!"
22/05/2022 LA 06:03
Romanian Liga I
OFICIAL - CFR s-a despărțit azi de jucătorul cu cel mai mare contract din lot
21/05/2022 LA 18:10