„Astra va continua cu antrenorul Bogdan Andone și în sezonul viitor, 2020-2021, tehnicianul punându-și semnătura pe un nou angajament cu clubul nostru!
Staff-ul său rămâne același, secunzii Vasile Maftei, Octavian Chihaia, Massimo Stalteri și Ionuț Boșneag punându-și de asemenea semnăturile pe noile contracte cu Astra. Mult succes în realizarea obiectivelor de performanță propuse!”, scrie pe site-ul oficial al celor de la Astra Giurgiu.
„Tot astăzi, internaționalul Gabi Tamaș a semnat prelungirea actualului angajament până la finalul sezonului în curs!”, este adăugat în comunicat.
Romanian Liga I
O nouă plecare de la FCSB! Legia, ofertă pentru un jucător al lui Petrea
29/06/2022 LA 08:40
Tamaș a anunțat după meciul cu Gaz Metan Mediaș că acordul său cu giurgiuvenii a expirat: „Eu n-am contract acum, gândeşte-te. Mie azi mi s-a terminat contractul, n-am semnat prelungirea. De mâine pot să nu mai vin, pot să stau acasă. Au fost discuţii cu conducerea, dar nu s-au concretizat. Actele nu s-au semnat. Dacă semnez, oricum o s-o fac pentru doar două luni, nu pentru un an”.
Andone declara recent pentru DigiSport: ”Chiar glumeam cu Gabi, pe marginea acestui subiect și i-am spus că după 16, ori plecăm amândoi la mare, ori ne vedem în continuare de treabă…Cum spuneam, mai avem contract până la 16 iunie. Dani Coman a fost aproape de noi în cele 14 zile pe care le-am petrecut la Cheile Grădiștei și am discutat și despre acest subiect. Vom vedea ce va fi”.
https://i.eurosport.com/2020/06/14/2832789.png
Romanian Liga I
Valentin Gheorghe, adio FCSB! Atacantul de bandă, spre Turcia. Detaliile mutării
28/06/2022 LA 08:07
Romanian Liga I
CFR are oferte pentru 4 jucători de bază, cotați la 9 milioane €. Anunțul clujenilor
18/06/2022 LA 20:11