Dan Petrescu a finalizat lista jucătorilor pe care îi va putea utiliza în duelul cu FC Floriana, iar Damjan Djokovic este singurul absent. Mijlocașul croat încă se reface după ce a fost infectat cu Covid-19, așa că tehnicianul CFR-ului nu se va putea baza pe serviciile sale. Păun și Sandomierski, alți jucători testați pozitiv cu Covid-19 luna trecută, s-au vindecat complet și vor face deplasarea în Malta. De asemenea, Cristi Bălgrădean va putea bifa în Malta primul său meci oficial pentru ardeleni.
Bogdan Mara, fostul oficial al CFR Cluj, a explicat situația lui Damjan Djokovic: "Damjan Djokovic nu a făcut antrenamente în ultima perioadă, nu se putea conta pe el. Adversarii reprezintă o necunoscută care poate aduce aminte de Dudelange, dacă nu tratăm serios pot apărea surprize, va fi și o căldură foarte mare acolo", a dezvăluit Bogdan Mara pentru Digi Sport.
Azi, CFR Cluj a trimis către forul internaţional lista necesară cu jucătorii eligibili pentru această fază a competiţiei, cu două absenţe notabile: Damjam Djokovic, care a fost infectat cu COVID-19 şi nou-venitul Gabriel Debeljuh.Atacantul croat este primul jucător transferat de trupa lui Dan Petrescu în această vară, având în vedere că goalkeeper-ul Cristi Bălgrădean, cealaltă achiziție a clujenilor pentru sezonul următor, a semnat încă din iarnă.
Fotbal
Novak Djokovic a explodat după calificarea Serbiei la Mondialul din Qatar. Imagini memorabile
15/11/2021 LA 06:55
Iată lista cu jucători trimisă de CFR Cluj la UEFA:
  • Portari: Sandomierski, Bălgrădean, Rus, Hindrich
  • Fundași: Burcă, Ciobotariu, Susic, Boli, Vinicius, Cestor, Camora
  • Mijlocași: Chipciu, Petrila, Aurelio, Bordeianu, Itu, Deac, Perreira, Hoban, Păun, Golofca
  • Atacanți: Rondon, Costache, Omrani, Joca, Fica
Meciul cu FC Floriana se va desfășura în manșă unică, la fel ca toate celelalte tururi preliminarii din cupele europene din acest sezon, ca urmare a pandemiei de coronavirus.
Fotbal
După ce a plâns și și-a cerut scuze la plecarea de la Gaziantep, Șumudică și-a criticat fosta echipă
26/01/2021 LA 14:26
Fotbal
Damjan Djokovic a semnat cu echipa lui Șumudică! Durata contractului și banii câștigați la Rizespor
25/01/2021 LA 14:28