Fostul oficial al lui CFR Cluj a contribuit deja la transferul unui jucător. Mattia Montini, care a îmbrăcat în ultimii 2 ani tricoul lui Dinamo, va semna cu formația de la Dunăre.
Bogdan Mara a plecat în această vară de la CFR Cluj, după 3 ani petrecuți în conducerea formației din Gruia, cu care a cucerit titlul în Liga 1 în fiecare sezon.
Astra s-a întărit și la nivelul lotului. Montini va semna în următoarele ore cu formația giurgiuveană, care a încheiat pe locul 6 în playoff-ul din sezonul precedent. Atacantul italian, în vârstă de 28 de ani, a dezvăluit că Bogdan Mara l-a convins să vină la Astra.
Romanian Liga I
EXCLUSIV - Petrescu, ca și demis de la CFR! Boloni și-a dat acordul de principiu să vină în Gruia
ACUM 2 ORE

Bogdan Mara, noul director sportiv de la Astra! Montini va semna cu giurgiuvenii

"M-am simțit bine aici în România, Astra a fost bună anul trecut, îmi place proiectul noului antrenor, al directorului sportiv. M-au convins să vin aici. Astra nu e cea pe care o vedeți acum.", a declarat Montini, la revenirea în România.
Montini a fost adus liber de contract de Dinamo de la Bari, în 2018. Italianul a bifat 47 de apariții pentru trupa din "Ștefan cel Mare", reușind să înscrie 17 goluri.
Cotat la 550.000 de euro de transfermarkt.com, Montini a rămas liber de contract în această vară. De-a lungul carierei, el a mai evoluat la echipe precum Roma, Benevento și Juve Stabia.
Romanian Liga I
Dan Petrescu, întrebat dacă se teme că va fi dat afară de la CFR. Anunțul tehnicianului
ACUM 3 ORE
Romanian Liga I
Lovitură de teatru: CFR vrea să scape cu orice preț de Dan Petrescu. Ce s-a întâmplat
ACUM 3 ORE