Fostul oficial al lui CFR Cluj a contribuit deja la transferul unui jucător. Mattia Montini, care a îmbrăcat în ultimii 2 ani tricoul lui Dinamo, va semna cu formația de la Dunăre.

Bogdan Mara a plecat în această vară de la CFR Cluj, după 3 ani petrecuți în conducerea formației din Gruia, cu care a cucerit titlul în Liga 1 în fiecare sezon.

Romanian Liga I
Situație inedită la Dinamo! Nicolae Badea a solicitat la LPF schimbarea denumirii clubului
ACUM 5 ORE

Astra s-a întărit și la nivelul lotului. Montini va semna în următoarele ore cu formația giurgiuveană, care a încheiat pe locul 6 în playoff-ul din sezonul precedent. Atacantul italian, în vârstă de 28 de ani, a dezvăluit că Bogdan Mara l-a convins să vină la Astra.

Bogdan Mara, noul director sportiv de la Astra! Montini va semna cu giurgiuvenii

"M-am simțit bine aici în România, Astra a fost bună anul trecut, îmi place proiectul noului antrenor, al directorului sportiv. M-au convins să vin aici. Astra nu e cea pe care o vedeți acum.", a declarat Montini, la revenirea în România.

Montini a fost adus liber de contract de Dinamo de la Bari, în 2018. Italianul a bifat 47 de apariții pentru trupa din "Ștefan cel Mare", reușind să înscrie 17 goluri.

Cotat la 550.000 de euro de transfermarkt.com, Montini a rămas liber de contract în această vară. De-a lungul carierei, el a mai evoluat la echipe precum Roma, Benevento și Juve Stabia.

Romanian Liga I
Primul meci amânat din acest sezon de Liga 1! Dinamo-Astra nu se mai joacă în această seară
ACUM 5 ORE
Romanian Liga I
Partida Dinamo – Astra, în pericol de amânare! Focar de coronavirus anunțat chiar înaintea meciului
IERI LA 08:17