Fostul oficial al lui CFR Cluj a contribuit deja la transferul unui jucător. Mattia Montini, care a îmbrăcat în ultimii 2 ani tricoul lui Dinamo, va semna cu formația de la Dunăre.
Bogdan Mara a plecat în această vară de la CFR Cluj, după 3 ani petrecuți în conducerea formației din Gruia, cu care a cucerit titlul în Liga 1 în fiecare sezon.
Astra s-a întărit și la nivelul lotului. Montini va semna în următoarele ore cu formația giurgiuveană, care a încheiat pe locul 6 în playoff-ul din sezonul precedent. Atacantul italian, în vârstă de 28 de ani, a dezvăluit că Bogdan Mara l-a convins să vină la Astra.
Romanian Liga I
O nouă plecare de la FCSB! Legia, ofertă pentru un jucător al lui Petrea
29/06/2022 LA 08:40

Bogdan Mara, noul director sportiv de la Astra! Montini va semna cu giurgiuvenii

"M-am simțit bine aici în România, Astra a fost bună anul trecut, îmi place proiectul noului antrenor, al directorului sportiv. M-au convins să vin aici. Astra nu e cea pe care o vedeți acum.", a declarat Montini, la revenirea în România.
Montini a fost adus liber de contract de Dinamo de la Bari, în 2018. Italianul a bifat 47 de apariții pentru trupa din "Ștefan cel Mare", reușind să înscrie 17 goluri.
Cotat la 550.000 de euro de transfermarkt.com, Montini a rămas liber de contract în această vară. De-a lungul carierei, el a mai evoluat la echipe precum Roma, Benevento și Juve Stabia.
Romanian Liga I
Valentin Gheorghe, adio FCSB! Atacantul de bandă, spre Turcia. Detaliile mutării
28/06/2022 LA 08:07
Romanian Liga I
CFR are oferte pentru 4 jucători de bază, cotați la 9 milioane €. Anunțul clujenilor
18/06/2022 LA 20:11