Bogdan Planic și-a reziliat unilateral contractul cu FCSB. Reprezentanții sârbului au trimis pe 19 iunie notificare către club, în care au anunțat intenția jucătorului, dar și faptul că acesta solicită să-i fie achitate toate restanțele salariale, fiind neplătit din luna martie, de când fotbalul a fost întrerupt de pandemie.
Suma totală netă solicitată de Planic în procesul de la FIFA este de 53.000 de euro. De asemenea, fundașul cere ca FCSB să fie sancționată pentru modul în care oficialii clubului au abordat situația respectivă. Potrivit Gazetei Sporturilor, "roș-albaștrii" riscă interzicerea legitimării de noi jucători cel puțin într-o fereastră de transferuri. Dacă Planic va avea câștig de cauză la FIFA, atunci FCSB va fi nevoită să înceapă sezonul următor fără să facă vreo achiziție nouă.

FCSB, afectată serios de accidentări și plecări

Romanian Liga I
Iuliu Mureșan îl atacă pe Bonetti: "Știți ce a făcut când a plecat? Bine că nu l-a văzut nimeni"
IERI LA 09:32
Interdicția din următoarea perioadă de mercato ar reprezenta o adevărată lovitură pentru FCSB, în condițiile în care lotul lui Bogdan Vintilă este oricum slăbit din cauza accidentărilor.
În acest context, cu Planic plecat, Bogdan Vintilă se va mai putea baza pe postul de fundaș central doar pe Andrei Miron și Iulian Cristea. Cu defensiva serios zdruncinată, Vintilă se confruntă și cu alte probleme, generate de accidentări. Ultima veste proastă primită de FCSB este accidentarea lui Dragoș Nedelcu. Acesta riscă să lipsească tot restul anului dacă se confirmă diagnosticul de ruptură de ligamente.

Planic la CFR Cluj? Răspunsul oferit de Bogdan Mara

Săptămâna trecută, presa din Serbia scria că Bogdan Planic este dorit de CFR Cluj. Jurnaliștii de la HotSport au anunțat că fotbalistul mai este dorit și de Antalyaspor și PAOK Salonic. Directorul sportiv al campioanei din Liga 1, Bogdan Mara, a avut o primă reacţie cu privire la un posibil transfer al lui Planic în "Gruia".
Acesta spune că, în acest moment, CFR Cluj nu are nevoie de Planic. "Noi avem cei mai buni 6 fundași centrali din țară. Unde să vină Planic? Jucăm cu 8 pe linia de fund? Nu avem de nevoie de el.", a spus Bogdan Mara pentru Gazeta Sporturilor.
Romanian Liga I
Dinu, dezvăluiri incredibile despre Bonetti: "O să îți stea mintea în loc"
IERI LA 05:37
Romanian Liga I
Ionuț Chirilă a revenit în Liga 1, la Clinceni. Aduce cu el doi investitori care salvează clubul
21/09/2021 LA 09:36