Adi Popa, fotbalist care s-a despărțit de FCSB după ce a înscris în duelul cu Dinamo, din Cupa României, a vorbit despre amatorismul care "domnește" la club. Cel poreclit "motoreta" a fost extrem de dur în ceea ce îl privește pe tehnicianul Vintilă.
Răspunsul antrenorului n-a întârziat să apară. La conferința de presă premergătoare duelului cu FC Botoșani, Vintilă i-a oferit o replică fermă lui Adi Popa. Acesta i-a reamintit jucătorului că n-a prins foarte multe minute nici la echipele pentru care a evoluat în trecut:
"De obicei, jucătorii care pleacă de la o echipă sunt nemulțumiți pentru că nu mai au serviciu, în primul rând. În al doilea rând, caută o justificare a nereușitelor, din păcate. Am auzit și eu ce a zis Popa la televizor, dar, din punctul meu de vedere, în momentul în care pleci de la un club și începi să arunci cu noroi în cei cu care ai mâncat o pâine, în clubul tău de suflet, nu mi se pare fair-play ce a făcut el.
Romanian Liga I
FCSB, remiză cu Mioveni, într-un amical. CFR a avut viaţă grea cu o echipă de liga a 4-a spaniolă
15/01/2022 LA 13:09
Faptul că încerci să cauți vinovați în afară de a te privi în oglindă și a te întreba 'Ce fac, cine sunt?'. Dacă mă apuc să răspund punctual la tot ce a declarat el, s-ar putea să iasă în dezavantaj, dar eu prefer să-i spun atât, să-i transmit un mesaj. La Al Taawon n-au fost domnul Becali patron și Vintilă antrenor, la Ludogorets nu au fost domnul Becali patron și Vintilă antrenor, la Reading nu au fost Becali patron și Vintilă antrenor.
Să urmărească, să vadă cât a jucat, unde a jucat. După care, să vină și să ne spună dacă noi l-am nedreptățit sau chiar are o problemă.", a declarat Bogdan Vintilă.

Adi Popa, cuvinte dure pentru Bogdan Vintilă, antrenorul celor de la FCSB

Revenit la 31 de ani la formația roș-albastră, Adi Popa spera să își relanseze cariera. Nu a fost deloc așa, reușind să strângă doar 20 de meciuri în acest sezon.
Fostul internațional nu și-a prelungit contractul cu FCSB până la finalul sezonului, deși stagiunea s-a prelungit din cauza pauzei cauzate de pandemie. Imediat după despărțirea de FCSB, Adi Popa a făcut publică relația problematică pe care a avut-o cu Bogdan Vintilă.
"Am avut o contră în vestiar, după meciul cu Chindia, când am zis că nu îmi convine că nu joc și domnul Argeș a zis că mă amendează că denigrez imaginea echipei. Narcis Răducan a fost de față, poate fi întrebat. Narcis m-a luat deoparte după aceea și mi-a spus că nu pot fi amendat.
Eu eram trimis în spatele porții să mă antrenez, când unii juniori erau pe teren. La 32 de ani nu poți păți asta. Nu poți să procedezi așa cu un jucător de echipă națională și nu a fost doar cazul meu, la fel au pățit și Hora și Belu. La un meci, înainte de a intra în teren, l-am întrebat ce trebuie să fac, unde să mă duc, care sunt indicațiiile tactice. Iar dânsul mi-a spus doar să intru în teren.", a spus Adi Popa, pentru DigiSport.
După turul playoff-ului din Liga 1, FCSB se află pe locul 4 în clasament. În ultimele 5 meciuri, vicecampioana a reușit o singură victorie, în campionat. FCSB va juca mâine (ora 20:00) împotriva celor de la FC Botoșani, echipa aflată la egalitate de puncte cu trupa lui Bogdan Vintilă.
Romanian Liga I
Hagi speră să fi dat lovitura! Farul l-a transferat pe cel mai bun dribler din Liga 1
05/01/2022 LA 09:26
Romanian Liga I
FCSB a făcut vizita medicală. Un copil de 14 ani, în lotul roş-albaştrilor
05/01/2022 LA 09:20