În ultimii ani, FCSB a apelat doar tehnicieni fără experiență, astfel încât aceștia să respecte la milimetru indicațiile primite din lojă în legătură cu primul "11" și cu schimbările.
Este și cazul lui Bogdan Vintilă, al cărui CV nu justifica în vreun fel aducerea sa la o echipă de Liga 1, nu mai vorbim la o formație de top, cu ambiții de titlu.
Din fericire pentru vicecampioană, fostul goalkeeper a creat o atmosferă bună în lot, iar echipa a avut rezultate decente, chiar dacă la nivel de exprimare a suferit în unele momente. Totuși, Antena Sport anunță că Vintilă nu va continua de la vară pe banca roș-albaștrilor dacă nu ia titlul. În acest moment FCSB se află la 4 puncte în spatele campioanei din ultimele două sezoane, CFR, iar diferența de valoare pare să încline în favoarea echipei lui Dan Petrescu, în ciuda scandalurilor interminabile din Gruia.
Romanian Liga I
FCSB, remiză cu Mioveni, într-un amical. CFR a avut viaţă grea cu o echipă de liga a 4-a spaniolă
15/01/2022 LA 13:09

Ilie Poenaru vrea la FCSB

Conducerea vicecampioanei știe că misiunea lui Vintilă e una grea și i-a găsit deja înlocuitor. Conform sursei citate, este vorba de un alt antrenor fără experiență la nivel înalt, Ilie Poenaru.
Între FCSB și Clinceni legăturile sunt foarte strânse, echipa din Ilfov fiind văzută, în momentul promovării în Liga 1, ca un satelit al roș-albaștrilor. Numele lui Ilie Poenaru a fost pus pe tapet de oficialii roș-albaștrilor de vara trecută, după despărțirea de Mihai Teja, dar în cele din urmă s-a mers pe varianta Bogdan Andone.
Acum, Poenaru e gata de provocarea carierie și e convins că poate gestiona presiunea de la o formație precum FCSB.
"Da, îmi doresc să antrenez FCSB. Nu există antrenor, mai ales cei tineri, care să nu își dorească să antreneze echipe ca FCSB, CFR Cluj sau Craiova. Sunt echipele de top acum la noi, care au bugete si condiții foarte bune. E clar ca îți dorești, e cu totul altceva, te motivează", a spus Ilie Poenaru pentru AntenaSport.
https://i.eurosport.com/2020/05/12/2817872.jpg
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Romanian Liga I
Hagi speră să fi dat lovitura! Farul l-a transferat pe cel mai bun dribler din Liga 1
05/01/2022 LA 09:26
Romanian Liga I
FCSB a făcut vizita medicală. Un copil de 14 ani, în lotul roş-albaştrilor
05/01/2022 LA 09:20