"Știam că va fi un meci dificil. Din păcate, terenul nu ne-a permis să jucăm ceea ce ne propusesem, dar, chiar și așa, în toată încrâncenarea adversarului, cu minge lungă, presiune, am reușit să punem mingea jos și să realizăm anumite situații de poartă. Din păcate, nu am reușit să marcăm. Am reușit să facem față acestui joc în forță al CFR-ului și o neglijență a dus la acest gol primit. Meciul se îndreapta către un 0-0 echitabil, ținând cont de starea terenului și de adversar. Până la urmă, ăsta e fotbalul și, de obicei, câștigă echipa care e mai ambițioasă", a spus Vintilă, la Digi Sport.
Despre mutarea lui Răzvan Oaidă în flancul stâng, în locul lui Marko Momcilovic, Vintilă a spus: "Pe Oaidă l-am trecut în stânga, au fost trei pe fund, pentru că CFR venea numai cu mingi lungi. Am încercat să las un fotbalist mai ofensiv în teren, pentru că Marko venea după o perioadă foarte lungă în care nu a jucat. Nu cred că ăsta e motivul pentru care s-a pierdut azi".
https://i.eurosport.com/2019/10/24/2702126.jpg
Romanian Liga I
Cornel Dinu: "Acești jucători ar trebui să plătească ei pentru a îmbrăca tricourile alb-roșii!"
22/05/2022 LA 06:03
Antrenorul celor de la FCSB a comentat și introducerea târzie a atacantului Harlem Gnohere, dar și prestația fotbaliștilor ofensivi: "Planul meu cu Gnohere e planul meu și nu trebuie să-l divulg nimănui. El face parte din această echipă și în momentul când consider că va fi util, atunci îl voi introduce. Nu e nicio problemă că n-a făcut pregătirea, se pregătește ușor-ușor, revine aproape de colegi. Am considerat că în acele minute nu mai aveam ce să facem, mai ales în inferioritate numerică, și atunci l-am introdus. Nu sunt dezamăgit de ei, dar învățăm din fiecare joc. Am mers pe linia această, putem schimba din mers, dar azi, la ce joc a propus CFR-ul, era singura modalitate în care puteam juca. Eu antrenez jucătorii, atât pot face. Mai departe, vom vedea ce analiză vom face. Eu îmi protejez jucătorii, dar în particular, în vestiar, am discursul cu ei, iar în public îi voi proteja".
Despre faptul că CFR Cluj a câștigat ultimele două titluri de campioană practicând același stil ca în meciul cu FCSB, Vintilă a mai declarat: "Să fie sănătoși! Au mai fost multe puncte diferență, nu ne facem probleme. Noi luptăm în continuare".
CFR Cluj a câștigat derby-ul cu FCSB, disputat duminică, pe teren propriu, în runda cu numărul 23 din Liga 1, scor 1-0. Unicul gol al partidei a fost înscris de Vinicius, în minutul 79. Bogdan Planic, de la FCSB, a fost eliminat în minutul 77.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Romanian Liga I
OFICIAL - CFR s-a despărțit azi de jucătorul cu cel mai mare contract din lot
21/05/2022 LA 18:10
Romanian Liga I
Dan Petrescu râde de FCSB: "S-o țină tot așa". Ce spune despre o medalie de campion pentru Șumudică
18/05/2022 LA 09:58