Ieri, Mircea Rednic a avut o discuție lungă cu Nicolae Badea pentru preluarea postului de antrenor la Dinamo și există informații că "Puriul" pare convins de o astfel de variantă. Inițial, el refuzase o colaborare, în condițiile în care la CFR nu a avut o relație bună cu Iuliu Mureșan. Tehnicianului care a adus ultimul titlu pentru Dinamo (2007) i s-a garantat că fostul președinte al clujenilor nu îl va deranja cu nimic, dimpotrivă.
Dar, până să se ajungă la un eventual acord lucrurile au luat o altă turnură: și dacă părțile ar dori să semneze în aceste zile actele, acest lucru e imposibil, pentru că Bonetti refuză să părăsească Dinamo. Chiar dacă e în Italia și soarta îi e pecetluită, italianul așteaptă banii restanți înainte de a-și pune semnătura pe contractul de reziliere. Informația a fost confirmată de administratorul judiciar al clubului din Ștefan cel Mare, Răzvan Zăvăleanu.
"Am avut discuții cu mai mulți antrenori, dar încă nu s-a concertizat nimic. În principal pentru că nu s-a reziliat cu Bonetti. Cu domnul Mircea Rednic a fost doar o discuție de principiu.
Romanian Liga I
#BuniȘiRăi | Radiografia etapei a 12-a din Liga 1! Cine a impresionat și cine a dezamăgit
ACUM 11 ORE
Sorin Colceag va rămâne antrenorul nostru până când vom rezolva situația cu Dario Bonetti. Să știți că discuțiile cu domnul Rednic au fost doar de principiu", a declarat Răzvan Zăvăleanu, pentru DigiSport.

Bonetti are de primit 12.000 de euro de la Dinamo

Tehnicianul italian se simte trădat de conducere, el fiind convins că avea toate datele necesare pentru a scoate echipa din criză. Totuși, cele 5 meciuri la rând fără gol marcat, încheiate cu umilința în fața FCSB, scor 0-5, i-au fost fatale.
Pentru cele două luni petrecute în Ștefan cel Mare, conducerea și Bonetti au căzut de acord ca italianul să primească salariile pe două luni, adică 12.000 de euro. Totuși, italianul nu-și dorește să plece de pe banca tehnică până când îi intră banii în cont și deși Dinamo l-a anunțat pe Sorin Colceag în poziția de antrenor interimat, despărțirea de Bonetti nu s-a produs deocamdată și în acte. Colceag poate sta pe bancă, fiind deja sub contract cu gruparea din Ștefan cel Mare, dar un alt tehnician din exterior nu poate fi încă adus.
Pe lângă Rednic, care are susținerea omului din umbră de la Dinamo, Nicolae Badea, alb-roșii au mai tatonat două piste: Vasile Miriuță, omul dorit de Iuliu Mureșan și Dușan Uhrin, tehnician care se bucură de susținerea fanilor. Asta după ce Poenaru a refuzat oferta "câinilor", preferând să semneze cu Gaz Metan Mediaș.
Romanian Liga I
Prima 'victimă' a lui Rednic la Dinamo! Cine este jucătorul dat afară după înfrângerea cu Gaz Metan
ACUM 16 ORE
Romanian Liga I
Dinamo a mai oficializat un transfer! Cine e atacantul care l-a convins pe Rednic în probe
IERI LA 16:59