Ieri, Mircea Rednic a avut o discuție lungă cu Nicolae Badea pentru preluarea postului de antrenor la Dinamo și există informații că "Puriul" pare convins de o astfel de variantă. Inițial, el refuzase o colaborare, în condițiile în care la CFR nu a avut o relație bună cu Iuliu Mureșan. Tehnicianului care a adus ultimul titlu pentru Dinamo (2007) i s-a garantat că fostul președinte al clujenilor nu îl va deranja cu nimic, dimpotrivă.
Dar, până să se ajungă la un eventual acord lucrurile au luat o altă turnură: și dacă părțile ar dori să semneze în aceste zile actele, acest lucru e imposibil, pentru că Bonetti refuză să părăsească Dinamo. Chiar dacă e în Italia și soarta îi e pecetluită, italianul așteaptă banii restanți înainte de a-și pune semnătura pe contractul de reziliere. Informația a fost confirmată de administratorul judiciar al clubului din Ștefan cel Mare, Răzvan Zăvăleanu.
"Am avut discuții cu mai mulți antrenori, dar încă nu s-a concertizat nimic. În principal pentru că nu s-a reziliat cu Bonetti. Cu domnul Mircea Rednic a fost doar o discuție de principiu.
Romanian Liga 2
Dinamovistul care a a acuzat adversarii după înfrângerea de la Iași. "E greu să joci fotbal"
28/11/2022 LA 08:44
Sorin Colceag va rămâne antrenorul nostru până când vom rezolva situația cu Dario Bonetti. Să știți că discuțiile cu domnul Rednic au fost doar de principiu", a declarat Răzvan Zăvăleanu, pentru DigiSport.

Bonetti are de primit 12.000 de euro de la Dinamo

Tehnicianul italian se simte trădat de conducere, el fiind convins că avea toate datele necesare pentru a scoate echipa din criză. Totuși, cele 5 meciuri la rând fără gol marcat, încheiate cu umilința în fața FCSB, scor 0-5, i-au fost fatale.
Pentru cele două luni petrecute în Ștefan cel Mare, conducerea și Bonetti au căzut de acord ca italianul să primească salariile pe două luni, adică 12.000 de euro. Totuși, italianul nu-și dorește să plece de pe banca tehnică până când îi intră banii în cont și deși Dinamo l-a anunțat pe Sorin Colceag în poziția de antrenor interimat, despărțirea de Bonetti nu s-a produs deocamdată și în acte. Colceag poate sta pe bancă, fiind deja sub contract cu gruparea din Ștefan cel Mare, dar un alt tehnician din exterior nu poate fi încă adus.
Pe lângă Rednic, care are susținerea omului din umbră de la Dinamo, Nicolae Badea, alb-roșii au mai tatonat două piste: Vasile Miriuță, omul dorit de Iuliu Mureșan și Dușan Uhrin, tehnician care se bucură de susținerea fanilor. Asta după ce Poenaru a refuzat oferta "câinilor", preferând să semneze cu Gaz Metan Mediaș.
Romanian Liga 2
Dinamo a pierdut la Iași și riscă să mai rămână încă un an în liga a 2-a. Rezultatele zilei
26/11/2022 LA 16:59
Romanian Liga 2
Dinamo, victorie importantă în procesul cu Nicolae Badea și Șerdean! Anunțul DDB
17/11/2022 LA 09:39