Universitatea Craiova și Sepsi au remizat pe "Ion Oblemenco", scor 0-0, în etapa a 16-a din Liga 1. Punctul culminant al meciului a avut loc în prelungiri, atunci când Boubacar Fofana a avut o ieșire nervoasă și l-a confruntat pe Istvan Kovacs.
Mijlocașul lui Sepsi a fost avertizat cu cartonaș galben după un fault comis la mijlocul terenului. Boubacar s-a enervat și a mers direct la Kovacs pentru a-i cere socoteală.
Pe imagini se vede cum Boubacar îi transmite ceva lui Kovacs, în timp ce stăteau față în față, într-o tensiune uriașă. Arbitrul n-a tolerat comportamentul mijlocașului lui Sepsi și i-a arătat imediat și cel de-al doilea cartonaș galben, trimițându-l mai devreme la vestiare.
Romanian Liga I
O nouă plecare de la FCSB! Legia, ofertă pentru un jucător al lui Petrea
29/06/2022 LA 08:40
Fofana nu s-a oprit aici și s-a dus încă o dată la Kovacs pentru a-și exprima nemulțumirea.

Leo Grozavu, dezamăgit de reacția lui Boubacar Fofana: "O să primească o amendă!"

La finalul partidei, Leo Grozavu a dezvăluit că Fofana va primi o amendă după ieșirea nervoasă de pe "Ion Oblemenco". Antrenorul lui Sepsi s-a arătat extrem de supărat pentru modul în care a reacționat mijlocașul său:
"O să primească o amendă care să-l trezească la realitate, să-şi dea seama că n-are voie să facă aşa, ca un posedat. Ok, Istvan Kovacs din nou şi-a dat în petec, e un atac acolo, el alunecă mai mult, nu se duce agresiv.
Eu pentru gest sunt supărat, pentru ceea ce a făcut după, nu pentru galben. Înainte de fiecare joc le zic că cel care trebuie să vorbească cu arbitrul este antrenorul, în niciun caz jucătorii. Le-am zis şi azi înainte de meci, şi dacă fluieră împotriva noastră, ne vedem de treabă.", a spus Leo Grozavu, pentru Look Sport.

Vasile Miriuță l-a criticat dur pe Boubacar Fofana, după ce l-a confruntat pe Istvan Kovacs

Vasile Miriuță, fostul antrenor din Liga 1, a fost mult mai dur și a cerut 10 etape de suspendare pentru Fofana:
"Eu nu înţeleg. Să te duci aşa la Istvan Kovacs. Dă-i, mă, zece etape! Am înţeles că şi la Mediaş s-a bătut prin vestiar. E inadmisibil. Uite, mai să-i dea un cap lui Istvan. Eu i-aş da cinci etape, minimum, nici nu aş sta de vorbă!
Stai, mă, pe bancă sau în tribună şi vezi-ţi de treabă. Sper ca Leo Grozavu să ia măsuri, deşi, ca antrenor, îţi aperi jucătorii", a declarat actualul tehnician al lui Minaur Baia Mare, pentru Look Sport.
Romanian Liga I
Valentin Gheorghe, adio FCSB! Atacantul de bandă, spre Turcia. Detaliile mutării
28/06/2022 LA 08:07
Romanian Liga I
CFR are oferte pentru 4 jucători de bază, cotați la 9 milioane €. Anunțul clujenilor
18/06/2022 LA 20:11