Universitatea Craiova și Sepsi au remizat pe "Ion Oblemenco", scor 0-0, în etapa a 16-a din Liga 1. Punctul culminant al meciului a avut loc în prelungiri, atunci când Boubacar Fofana a avut o ieșire nervoasă și l-a confruntat pe Istvan Kovacs.

Mijlocașul lui Sepsi a fost avertizat cu cartonaș galben după un fault comis la mijlocul terenului. Boubacar s-a enervat și a mers direct la Kovacs pentru a-i cere socoteală.

Romanian Liga I
Fanii din DDB au încheiat negocierile cu Ionel Gane! Ce se întâmplă cu antrenorul lui Dinamo
ACUM 12 ORE

Pe imagini se vede cum Boubacar îi transmite ceva lui Kovacs, în timp ce stăteau față în față, într-o tensiune uriașă. Arbitrul n-a tolerat comportamentul mijlocașului lui Sepsi și i-a arătat imediat și cel de-al doilea cartonaș galben, trimițându-l mai devreme la vestiare.

Fofana nu s-a oprit aici și s-a dus încă o dată la Kovacs pentru a-și exprima nemulțumirea.

Leo Grozavu, dezamăgit de reacția lui Boubacar Fofana: "O să primească o amendă!"

La finalul partidei, Leo Grozavu a dezvăluit că Fofana va primi o amendă după ieșirea nervoasă de pe "Ion Oblemenco". Antrenorul lui Sepsi s-a arătat extrem de supărat pentru modul în care a reacționat mijlocașul său:

"O să primească o amendă care să-l trezească la realitate, să-şi dea seama că n-are voie să facă aşa, ca un posedat. Ok, Istvan Kovacs din nou şi-a dat în petec, e un atac acolo, el alunecă mai mult, nu se duce agresiv.

Eu pentru gest sunt supărat, pentru ceea ce a făcut după, nu pentru galben. Înainte de fiecare joc le zic că cel care trebuie să vorbească cu arbitrul este antrenorul, în niciun caz jucătorii. Le-am zis şi azi înainte de meci, şi dacă fluieră împotriva noastră, ne vedem de treabă.", a spus Leo Grozavu, pentru Look Sport.

Vasile Miriuță l-a criticat dur pe Boubacar Fofana, după ce l-a confruntat pe Istvan Kovacs

Vasile Miriuță, fostul antrenor din Liga 1, a fost mult mai dur și a cerut 10 etape de suspendare pentru Fofana:

"Eu nu înţeleg. Să te duci aşa la Istvan Kovacs. Dă-i, mă, zece etape! Am înţeles că şi la Mediaş s-a bătut prin vestiar. E inadmisibil. Uite, mai să-i dea un cap lui Istvan. Eu i-aş da cinci etape, minimum, nici nu aş sta de vorbă!

Stai, mă, pe bancă sau în tribună şi vezi-ţi de treabă. Sper ca Leo Grozavu să ia măsuri, deşi, ca antrenor, îţi aperi jucătorii", a declarat actualul tehnician al lui Minaur Baia Mare, pentru Look Sport.

Romanian Liga I
OFICIAL | Steliano Filip a revenit la Dinamo! Pe ce perioadă a semnat + anunțul clubului
ACUM 14 ORE
Romanian Liga I
Marica, mesaj disperat pentru salvarea lui Dinamo: "El e singurul care poate schimba situația!"
ACUM 20 ORE