Cu Reghecampf la timonă, FCSB a dominat campionatul intern, câștigând trei trofee, dar a făcut o figură impresionantă și în Europa. Roș-albaștrii au fost capabili să se bată de la egal la egal cu Ajax, pe care chiar au eliminat-o și cu Chelsea. Fotbaliștii au fost pregătiți exemplar de Tommy Neubert, geniul din spatele performanțele tehnicianului. Grație programului acestuia, fotbaliștii formației din Berceni se puteau compara oricând din punct de vedere al capacității de efort cu marii jucători din Vest.
Discrepanța dintre pregătirea fizică "spartană" a germanului și cea a celorlalte formații din Liga 1 a fost enormă, astfel că nu puțini au fost cei care și-au pus întrebări în legătură cu metodele folosite de Neubert. Mai mult, când Bourceanu&Co au fost surprinși în timpul meciului bând un lichid "misterios" din niște punguțe, totul a escaladat.

Bourceanu, despre "punguțele lui Neubert"

Romanian Liga I
Dușan Uhrin, prima reacție după ce a semnat cu Dinamo! "Ei m-au convins!"
ACUM 10 ORE
După mulți ani, fostul căpitan al FCSB a dezvăluit adevărul legat de acea substanță "miraculoasă".
"O dată le-am băut, că după aia n-am mai avut voie. Erau băuturile de la o firmă, nu pot să-i dau numele, pe care le folosesc mai multe echipe, poate şi acum. Nişte băuturi izotonice, nişte băuturi de refacere după meci. Nişte sucuri care se beau la oricare nivel. (n.r. - despre faptul că erau puse în punguţe) Normal erau în bidon, dar au vrut să fie aşa o… Am vrut să facem un pic de băşcălie.
Am văzut prin Germania şi am zis să facem şi noi chestii de genul ăsta. Dar erau aceleaşi sucuri pe care le beam din acele bidoane. Le ţineau în acele cutii frigorifice, la o temperatură… mai cald decât afară. Noi bem apa foarte rece, ceea ce este profund greşit, mai ales în timpul meciurilor.
Erau un pic călduţe, le-am scos de acolo şi le-am băut. Conţineau magneziu", a declarat Alexandru Bourceanu, la Look Sport.
Alex Bourceanu a evoluat pentru FCSB în perioada 2011-2014, pentru ca apoi să revină în lotul roș-albaștrilor în două rânduri. În 2014-2015 a fost împrumutat de Trabzonspor, iar în 2016 a semnat din nou cu formația alături de care a cucerit 7 trofee.
3 titluri are Bourceanu cu FCSB, el câștigând și o Cupă, două Cupe ale Ligii și o Supercupă.
https://www.looksport.ro/
Romanian Liga I
Gigi Mulțescu și-a dat demisia de la Dinamo! Dusan Uhrin va reveni în "Ștefan cel Mare"
ACUM 10 ORE
Romanian Liga I
Transferul lui Moruțan la Inter prinde contur! Ce scrie Gazetta dello Sport despre mijlocașul român
ACUM 15 ORE