Eurosport

BREAKING NEWS | Adrian Mihalcea este noul antrenor al lui Dinamo

BREAKING NEWS | Adrian Mihalcea este noul antrenor al lui Dinamo

11/03/2020 la 15:02

Adrian Mihalcea este noul antrenor al lui Dinamo, după demiterea lui Dusan Uhrin Jr.

Oficialii clubului din "Ștefan cel Mare" au făcut anunțul astăzi, prin intermediul site-ului oficial.

"OFICIAL. Adrian Mihalcea la Dinamo București

Noul antrenor principal al echipei Dinamo București este Adrian Mihalcea, a anunțat managerul general Florin Prunea prin intermediul site-ului oficial. Ultima oară antrenor secund la echipa națională a României, fostul mare atacant dinamovist a câștigat cinci trofee în aproape șapte sezoane în tricoul alb-roșu.

Campion al României (2000, 2002) și câștigător al Cupei României (2000, 2001, 2005), Adrian Mihalcea a înscris 68 de goluri în 181 de meciuri pentru Dinamo în Liga 1, fiind în primii 10 marcatori din istoria clubului din Ștefan cel Mare.

După o carieră impresionantă ca jucător, Adrian Mihalcea și-a început cariera de tehnician la Unirea Slobozia, echipa din orașul său natal.", se arată în comunicatul oficial publicat de clubul din Ștefan cel Mare.

Mihalcea, încrezător înaintea debutului pe banca lui Dinamo

Imediat după numirea sa pe banca tehnică a lui Dinamo, Mihalcea a oferit prima declarație. Fost jucător la Dinamo, tehnicianul de 53 de ani este optimist că poate readuce performanța la echipă.

"Sunt la fel de emoționat și de onorat ca în prima zi când am venit ca jucător la Dinamo. Nu este cel mai fericit moment al echipei, dar sunt convins că împreună cu jucătorii, staful tehnic și suporterii noștri vom reuși să vorbim din nou de performanță la Dinamo. Ca jucător am trăit momente unice la Dinamo, ca antrenor vreau să retrăiesc aceleași sentimente.", a fost mesajul lui Adrian Mihalcea.

De-a lungul carierei, Mihalcea le-a mai pregătit pe Unirea Slobozia (2013 - 2015), ACS Berceni (2015), Dunărea Călărași (2016 - 2017), UTA (2017) și CS Mioveni (septembrie 2017). Mai mult, din toamna anului 2017 până la finalul anului trecut, Adrian Mihalcea a fost secundul selecționerului Cosmin Contra la naționala României.

Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.