Roș-albaștrii au ratat titlu, fiind poate cea mai slabă echipă din play-off, dar viitorul nu sună bine pentru fanii vicecampioanei. Asta pentru că cei din conducere nu par dispuși să facă mutări importante, care să o readucă pe echipa din Berceni în prim planul fotbalului românesc.
FCSB are trei ținte pentru perioada următoare, toate de la formații de play-out, iar prima dintre mutări s-a oficializat deja azi. Este vorba de Alexandru Buziuc, vârful de la Clinceni.

Alexandru Buziuc, noul transfer al FCSB, cifre modeste

Romanian Liga I
O nouă plecare de la FCSB! Legia, ofertă pentru un jucător al lui Petrea
29/06/2022 LA 08:40
Vârful de la Clinceni ce poate lăuda cu două reuşite în play-out (a mai înscris de 3 ori în sezonul regulat) și nu prezintă vreo garanţie, fiind mai degrabă un fotbalist fără un CV de echipe cu pretenţii; dar conducerea FCSB vrea să profite de relaţia excelentă dintre cluburi pentru a se întări, cel puţin din punct de vedere numeric.
"FCSB anunță că Alexandru Buziuc va evolua pentru echipa noastră începând cu sezonul 2020-2021.
Atacantul în vârstă de 26 de ani se va alătura lotului condus de Anton Petrea după ultima partidă în tricoul celor de la Academica Clinceni.
FCSB îi urează Bun Venit și să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul roș-albastru!
"Mă bucur foarte mult că am ajuns la una dintre cele mai mare echipe din țară și consider că este un pas important în cariera mea. Îmi doresc foarte mult să pun umărul la îndeplinirea tuturor obiectivelor din sezonul următor. Știu că așteptările sunt mari aici și nivelul meu de pregătire trebuie să fie unul ridicat, astfel încât voi munci mai mult, pentru a demonstra că merit să joc la FCSB"!", se arată în comunicatul clubului FCSB.
Buziuc este al treilea transfer al verii la FCSB, după achiziționarea lui Briceag și Sergiu Buș, ambii sosiți din postura de jucători liberi de contract.
Romanian Liga I
Valentin Gheorghe, adio FCSB! Atacantul de bandă, spre Turcia. Detaliile mutării
28/06/2022 LA 08:07
Romanian Liga I
CFR are oferte pentru 4 jucători de bază, cotați la 9 milioane €. Anunțul clujenilor
18/06/2022 LA 20:11