Fotbal
Romanian Liga I

BREAKING NEWS | Căpitanul unei echipe din play-off-ul Ligii 1, depistat cu coronavirus!

Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol

Jonathan Rodriguez

Credit imagine: Eurosport

DeIrina Aldea
30/06/2020 la 11:35

Căpitanul echipei FC Botoșani, Jonathan Rodriguez, a fost depistat pozitiv cu coronavirus. Este al doilea caz de infectare la gruparea moldoveană.

Echipa, care sâmbătă, 4 iulie 2020, va juca la București cu FCSB în Liga 1, de la ora 20:00, nu este afectată de acest caz. Rodriguez abia de la 1 iulie era în programul lui Marius Croitoru. Este al doilea caz de coronavirus de la gruparea moldoveană, după ce și doctorul echipei Petrică Rădăuceanu a fost depistat pozitiv.

Cu doar două zile înainte de a intra în planurile lui Marius Croitoru, unul din fotbaliştii argentinieni repatriaţi de FC Botoşani după începutul pandemiei de coronavirus, a fost depistat pozitiv cu afecţiunea cauzată de acesta, susține monitorulbt.ro. Jucătorul argentinian se afla în izolare de pe data de 18 iunie.

Romanian Liga I

CFR Cluj, un nou transfer! Jucătorul a anunțat mutarea la campioana României

ACUM 2 ORE

"Testarea a fost făcută, conform normelor metodologice în vigoare, în astfel de situații. A fost declanșată o anchetă epidemiologică", a precizat medicul Monica Adăscăliței, directorul DSP Botoșani. Acesta ar fi trebuit să intre în programul echipei de la 1 iulie. Cum n-a interacționat cu niciun coechipier în ultima perioadă, programul echipei nu va fi afectat.

Președintele FC Botoșani a infirmat inițial informația

Informația celor de la Monitorul de Botoșani, potrivit căreia testul lui Rodriguez este pozitiv, fusese inițial infirmată în parte de președintele lui FC Botoșani, Cătălin Anton. Acesta precizase pentru Gazeta că testul doi al lui Rodriguez ieșise neconcludent, nu pozitiv. Totuși, la câteva minute distanță, moldovenii au confirmat că la al treilea test al argentianului a ieșit pozitiv.

FC Botoșani s-a aflat în imposibilitatea de a-i readuce la echipă pe Rodriguez și Cascini până pe 18 iunie. Cei doi au luat decizia de a pleca acasă atunci când s-a hotărât suspendarea Ligii 1. La întoarcere, cei doi fotbaliști au intrat în izolare.

Romanian Liga I

Mircea Rednic este alesul fanilor-acționari! El va conduce Dinamo din sezonul viitor

ACUM 10 ORE
Romanian Liga I

Viitorul – Academica Clinceni, amânat! Rezultatele testelor jucătorilor lui Hagi, dezvăluite

ACUM 18 ORE
Subiecte asemănătoare
FotbalRomanian Liga I
Distribuie cu
Copiere
Distribuie acest articol