Clubul din Bănie a decis să nu mai continue cu Eugen Trică și în Liga 1 și anunțat despărțirea de acesta printr-un comunicat pe pagina de Facebook.
"Le mulțumim antrenorilor Eugen Trică și Ovidiu Dănănae, precum și jucătorilor Ignacio Cacheiro, Andrei Ciolacu, Călin Cristea, Abdelaye Diakite, Alexandru Gîț, Arsene Luboya, Vali Munteanu și Federico Taborda pentru ajutorul lor și le urăm mult succes în carieră.", se arată într-un comunicat postat pe pagina oficială de Facebook a alb-albaştrilor.
Romanian Liga I
Drumul CFR-ului spre grupele Champions League. Misiune mult mai ușoară decât în alți ani
IERI LA 05:08

Eugen Trică, sacrificat de U Craiova 1948

Imediat după ce oltenii au obținut promovarea matematică în Liga 1 au apărut diverse zvonuri despre eventuala plecare a antrenorului. Deși proprietarul clubului anunța cu câteva zile în urmă că Trică va continua în Bănie, acesta a decis totuși că este momentul unei schimbări pe banca tehnică.
În comunicatul emis cu puțin timp în urmă, oficialii olteni anuță că echipa este stabilă din punct de vedere financiar și are ca obiectiv revenirea în prim planul fotbalului românesc.
"În acest moment, clubul este stabil din punct de vedere financiar şi are premise serioase pentru a urca în vârful fotbalului românesc în următorii ani. ''Urmează o nouă etapă în viaţa clubului, cu oameni noi, care vor lupta pentru îndeplinirea obiectivului de a reveni în elita fotbalului românesc.", mai arăta comunicatul.
Echipa din Bănie anunţase pe 20 mai primul său transfer pentru noul sezon, mijlocaşul ofensiv argentinian Juan Bauza
Romanian Liga I
CFR, transferuri stelare, după ce a ieșit campioană! 4 "Lacina Traore", ca și rezolvați
IERI LA 04:41
Romanian Liga I
Super-derby pe piaţa transferurilor pentru semnătura lui Octavian Popescu
13/05/2022 LA 06:16