”Rezultatele COVID-19 venite astăzi sunt 𝐍𝐄𝐆𝐀𝐓𝐈𝐕𝐄 în proporție de 100%. Ne pregătim pentru meciul cu Astra Giurgiu în formulă completă”, au scris oltenii pe contul oficial de Facebook al echipei.
Astfel, Universitatea Craiova își va disputa partida cu Astra Giurgiu de miercuri, 29 iulie de la 21:30.
CFR Cluj și Dinamo au cele mai mari focare de coronavirus din Liga 1. Ardelenii auanunțat 26 de cazuri, în timp ce gruparea din Ștefan cel Mare a ajuns la 21. FC Botoșani și Universitatea Craiova au raportat, la rândul lor, cel puțin un caz. De asemenea, în Liga a II-a au fost depistate cazuri pozitive la cluburile Concordia Chiajna, Petrolul Ploieşti şi FC Argeş. Mai nou, și Poli Timișoara a depistat un fotbalist cu noul coronavirus, pe portarul Mario Contra (20 de ani).
Romanian Liga I
Mourinho a devenit "The Only One". Printre lacrimi, portughezul a anunțat: "Am intrat în istorie"
ACUM 13 ORE

Sezonul din Liga 1, înghețat?

Având în vedere situațiile de la CFR și Dinamo, șansele ca sezonul să se mai poată încheia pe teren scad cu fiecare oră care trece. Și Craiova are 3 cazuri de coronavirus, astfel că situația e una extrem de grea pentru LPF.
FRF s-a adresat UEFA, așa cum anunță Gazeta Sporturilor, în speranța că sezonul se poate prelungi și partidele se vor putea disputa, în cele din urmă. Răspunsul forului continental a fost negativ, astfel că Liga 1 - cel puțin play-off-ul - trebuie să se încheie până pe 3 august. Imposibil, având în vedere situația de la CFR, care mai are de disputat încă trei meciuri.
O decizie finală se va lua în Comitetul Executiv de pe 30 iulie, dar judecând după realitatea săptămânii în curs e greu de crezut că se mai poate face ceva.
Romanian Liga I
Cornel Dinu: "Acești jucători ar trebui să plătească ei pentru a îmbrăca tricourile alb-roșii!"
22/05/2022 LA 06:03
Romanian Liga I
OFICIAL - CFR s-a despărțit azi de jucătorul cu cel mai mare contract din lot
21/05/2022 LA 18:10