Conform informațiilor ProSport, oficialii ardeleni au aflat că portarul polonez Grzegorz Sandomierski este suspect de COVID-19. De asemenea, conform aceleiași surse, se pare că au început deja să vină rezultatele testelor la Cluj iar printre cei infectați s-ar afla alături de Sandomierski și secundul lui Dan Petrescu, Costin Curelea.
S-au făcut teste tuturor jucătorilor de la CFR iar rezultatele vor veni luni. Până atunci însă, din cauza simptomelor sale, polonezul Sandomierski este suspectat că ar fi și el infectat cu coronavirus. Această informație a ajuns repede și la urechile colegilor săi de la echipă dar și la antrenorul Dan Petrescu.
Alexandru Păun, jucătorul CFR-ului depistat pozitiv cu coronavirus, s-a simțit foarte rău aseară, astfel că a fost internat la Spitalul "Victor Babeș".
Romanian Liga I
O nouă plecare de la FCSB! Legia, ofertă pentru un jucător al lui Petrea
29/06/2022 LA 08:40
Criza de la CFR se amplifică. Înainte cu doar câteva ore de partida cu FCSB, decisivă în păstrarea șanselor la titlu pentru campioană, Alexandru Păun a aflat că testul de COVID-19 făcut a ieșit pozitiv.
Mijlocașul ofensiv a înregistrat simptome specifice și febră peste 38 de grade, iar starea sa s-a deteriorat spre seară. Ca atare, oficialii clujenilor au decis să îl ducă la spital. Păun e în acest moment, potrivit Digi Sport, internat la "Victor Babeș" și nu se pune problema ca el să mai evolueze în acest sezon.
După ce la Dinamo s-au confirmat deja 10 cazuri de coroanvirus, oficialii campioanei se tem de ce e mai rău.
Astăzi, toți jucătorii lui Dan Petrescu au făcut noi teste rapide de depistare a COVID-19, iar rezultatele acestora vor veni luni. Ardelenii sunt cazați în prezent la Mogoșoaia, fiecare fotbalist în câte o cameră, iar de antrenamente nu poate fi vorba. Niciunul dintre jucătorii lui "Super Dan" nu poate părăsi momentan camera în care e cazat, cel puțin până la aflarea rezultatelor testelor.
Romanian Liga I
Valentin Gheorghe, adio FCSB! Atacantul de bandă, spre Turcia. Detaliile mutării
28/06/2022 LA 08:07
Romanian Liga I
CFR are oferte pentru 4 jucători de bază, cotați la 9 milioane €. Anunțul clujenilor
18/06/2022 LA 20:11