Conform informațiilor ProSport, oficialii ardeleni au aflat că portarul polonez Grzegorz Sandomierski este suspect de COVID-19. De asemenea, conform aceleiași surse, se pare că au început deja să vină rezultatele testelor la Cluj iar printre cei infectați s-ar afla alături de Sandomierski și secundul lui Dan Petrescu, Costin Curelea.
S-au făcut teste tuturor jucătorilor de la CFR iar rezultatele vor veni luni. Până atunci însă, din cauza simptomelor sale, polonezul Sandomierski este suspectat că ar fi și el infectat cu coronavirus. Această informație a ajuns repede și la urechile colegilor săi de la echipă dar și la antrenorul Dan Petrescu.
Alexandru Păun, jucătorul CFR-ului depistat pozitiv cu coronavirus, s-a simțit foarte rău aseară, astfel că a fost internat la Spitalul "Victor Babeș".
Romanian Liga I
România a ajuns la periferia Europei! Petrescu: "Naţionala nu a făcut nimic, echipele de cluburi 0"
ACUM 17 ORE
Criza de la CFR se amplifică. Înainte cu doar câteva ore de partida cu FCSB, decisivă în păstrarea șanselor la titlu pentru campioană, Alexandru Păun a aflat că testul de COVID-19 făcut a ieșit pozitiv.
Mijlocașul ofensiv a înregistrat simptome specifice și febră peste 38 de grade, iar starea sa s-a deteriorat spre seară. Ca atare, oficialii clujenilor au decis să îl ducă la spital. Păun e în acest moment, potrivit Digi Sport, internat la "Victor Babeș" și nu se pune problema ca el să mai evolueze în acest sezon.
După ce la Dinamo s-au confirmat deja 10 cazuri de coroanvirus, oficialii campioanei se tem de ce e mai rău.
Astăzi, toți jucătorii lui Dan Petrescu au făcut noi teste rapide de depistare a COVID-19, iar rezultatele acestora vor veni luni. Ardelenii sunt cazați în prezent la Mogoșoaia, fiecare fotbalist în câte o cameră, iar de antrenamente nu poate fi vorba. Niciunul dintre jucătorii lui "Super Dan" nu poate părăsi momentan camera în care e cazat, cel puțin până la aflarea rezultatelor testelor.
Romanian Liga I
EXCLUSIV - Hagi și Petrescu au bătut palma, de principiu, pentru două mutări: Pitu și Grameni
24/11/2021 LA 07:01
Romanian Liga I
Răducioiu a făcut marele anunț: "Sosirea mea e iminentă"
21/11/2021 LA 14:36