”Din păcate, în urma testului COVID-19 efectuat astăzi, un membru al staffului tehnic a fost despistat pozitiv, în timp ce un alt membru al staffului este cu rezultat neconcludent.
Întreg lotul de jucători și restul staffului tehnic - negativi.
În cursul zilei de mâine va fi efectuată ancheta epidemiologică a DSP Dolj și vom cunoaște pașii ce trebuie urmați”, se arată în comunicatul clubului.
Romanian Liga I
Iuliu Mureșan îl atacă pe Bonetti: "Știți ce a făcut când a plecat? Bine că nu l-a văzut nimeni"
ACUM 17 ORE
La CFR Cluj, în schimb, situația este dramatică. Au fost depistate alte cinci cazuri de coronavirus și s-a ajuns astfel la 10 persoane infectate în total.
Conform informațiilor Gazetei Sporturilor, jucătorii confirmați cu COVID-19 sunt Cătălin Golofca, Claudiu Petrila, Cristian Bălgrădean. De asemenea, au mai fost depistați pozitiv kinetoterapeutul Radu Pralea și preparatorul fizic al echipei, Bogdan Aldea. Astfel, numărul total de cazuri a ajuns la 10.
După ce sâmbătă Alexandru Păun a fost depistat pozitiv la testul de COVID-19, partida FCSB-CFR a fost amânată. Clujenii au rămas izolați la Mogoșoaia, acolo unde aveau cartierul general înainte de confruntarea contra vicecampioanei, iar duminică au făcut o serie de teste rapide pentru coronavirus.
Și Dinamo are confirmați 10 jucători cu COVID-19 iar meciurile câinilor au fost amânate.
Romanian Liga I
Dinu, dezvăluiri incredibile despre Bonetti: "O să îți stea mintea în loc"
ACUM 21 ORE
Romanian Liga I
Ionuț Chirilă a revenit în Liga 1, la Clinceni. Aduce cu el doi investitori care salvează clubul
IERI LA 09:36