Astăzi dimineață dinamoviștii au aflat rezultatele testelor pentru coronavirus iar cum acestea sunt negative, elevii lui Adrian Mihalcea pot reveni la antrenamente chiar de astăzi pentru a se pregăti pentru partida cu Sepsi de sâmbătă de la 17, conform informațiilor Gazetei Sporturilor.
”Sunt negative”, a fost mesajul oficialilor dinamoviști. Jucătorii au fost și ei informați. Inițial rezultatele trebuiau să vină aseară la ora 20:00 însă jucătorii au primit o veste proastă. „Ne pare rău, dar probleme tehnice nu ne-au permis să analizăm toate testele, credem că pe la ora 3:00 dimineața vor sosi rezultatele de la laborator". Până la urmă, în jurul orei 5:30 au aflat veștile bune.
Dinamoviștii au ajuns în această dimineață la Săftica și vor începe antrenamentele.
Romanian Liga I
CFR, victorie norocoasă la Arad. UTA a ratat ocazii ireale! Petrescu: "Nimeni nu o să mai bată aici"
IERI LA 20:20

Dinamo, prima echipă din România cu coronavirus

Dinamo a fost prima echipă din România care confirmă un caz de coronavirus la echipă. Săptămâna trecută au fost testați toți angajații de la Dinamo. Acesta a fost al patrulea test al jucătorilor iar toate de până acum au ieșit negative. Totuși, rezultatele testelor de săptămâna trecută au adus și un diagnostic pozitiv: magazionerul de la Dinamo a fost depistat pozitiv. Toate celelalte teste au fost negative.
Conform informațiilor jurnalistului Decebal Rădulescu, magazionerul a fost la un restaurant din zona Floreasca împăreună cu jucătorii. Mai mult, el l-ar fi dus acasă cu mașina pe un jucător din lot.
Magazionerul venea la stadionul din Ștefan cel Mare cu transportul în comun în ultima vreme, crescând astfel șansele de infecție. El s-a aflat permanent lângă echipă și în contact cu toată lumea.
Drept urmare partida cu Chindia Târgoviște pe care Dinamo trebuia să o dispute în weekend a fost amânată. Se așteptau rezultatele celei de-a 5-a rundă de teste pentru a se confirma că jucătorii pot evolua.
https://i.eurosport.com/2020/06/18/2834889.jpg
Romanian Liga I
Botoșani - FC U Craiova 1-1. Echipa lui Mutu a scăpat printre degete victoria
26/09/2021 LA 18:22
Romanian Liga I
Iuliu Mureșan îl atacă pe Bonetti: "Știți ce a făcut când a plecat? Bine că nu l-a văzut nimeni"
22/09/2021 LA 09:32