UPDATE: Între timp, în "Groapă" a sosit și autocarul cu jucătorii lui Dinamo, pregătiți pentru meciul cu Viitorul (azi, ora 17:00). Fanii au luat cu asalt bulevardul Ștefan cel Mare și au întrerupt circulația.
Dacă acest scenariu va fi aprobat de FRF, atunci Dinamo va scăpa de retrogradare. Aflată în prezent pe penultimul loc din playout, formația din "Ștefan cel Mare" a rămas cu 5 meciuri restante în sezonul curent din cauza focarului de Covid-19 din vestiar. În ultimele zile s-a tot discutat despre mai multe posibiltăți prin care stagiunea 2019/2020 din playout să fie încheiată, în urma cărora "câinii" ar fi fost ca și retrogradați.
Romanian Liga I
Iuliu Mureșan îl atacă pe Bonetti: "Știți ce a făcut când a plecat? Bine că nu l-a văzut nimeni"
IERI LA 09:32
Singura speranță a lui Dinamo era ca echipele din Liga 1 și Comitetul Executiv al FRF să accepte extinderea numărului de cluburi din sezonul viitor, de la 14 la 16. Un prim pas a fost făcut în această direcție, iar acum mai rămâne doar ca forul condus de Răzvan Burleanu să dea "undă verde" la următoarea ședință. Și, din ultimele declarații ale președintelui FRF, acest lucru se va întâmpla într-o proporție foarte mare.

Fanii lui Dinamo au început fiesta, după ce s-a votat ca sezonul viitor din Liga 1 să aibă 16 echipe

Fanii dinamoviști au primit vestea cu mare bucurie și s-au adunat la stadion, pentru a sărbători victoria de la ședința de astăzi.
Sursa foto: Dochita Mosoianu (jurnalist TVR)
Romanian Liga I
Dinu, dezvăluiri incredibile despre Bonetti: "O să îți stea mintea în loc"
IERI LA 05:37
Romanian Liga I
Ionuț Chirilă a revenit în Liga 1, la Clinceni. Aduce cu el doi investitori care salvează clubul
21/09/2021 LA 09:36