Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Bucuria fanilor dinamoviști la aflarea veștii că echipa va fi salvată. Haos în "Ștefan cel Mare"

Cosmin Cioboata

Actualizat 05/08/2020 la 16:31 GMT+3

Liga 1 are șanse tot mai mari să aibă 16 echipe din sezonul viitor, după votul exprimat azi de cluburi. 13 dintrea cestea au răspuns pozitiv la această propunere urmând ca decizia definitivă să fie luată în Comitetul Executiv al FRF.

Fanii lui Dinamo sunt nemulțumiți de îndepărtarea dela echipă a lui Ionel Dănciulescu

Credit imagine: Getty Images

UPDATE: Între timp, în "Groapă" a sosit și autocarul cu jucătorii lui Dinamo, pregătiți pentru meciul cu Viitorul (azi, ora 17:00). Fanii au luat cu asalt bulevardul Ștefan cel Mare și au întrerupt circulația.
Dacă acest scenariu va fi aprobat de FRF, atunci Dinamo va scăpa de retrogradare. Aflată în prezent pe penultimul loc din playout, formația din "Ștefan cel Mare" a rămas cu 5 meciuri restante în sezonul curent din cauza focarului de Covid-19 din vestiar. În ultimele zile s-a tot discutat despre mai multe posibiltăți prin care stagiunea 2019/2020 din playout să fie încheiată, în urma cărora "câinii" ar fi fost ca și retrogradați.
Singura speranță a lui Dinamo era ca echipele din Liga 1 și Comitetul Executiv al FRF să accepte extinderea numărului de cluburi din sezonul viitor, de la 14 la 16. Un prim pas a fost făcut în această direcție, iar acum mai rămâne doar ca forul condus de Răzvan Burleanu să dea "undă verde" la următoarea ședință. Și, din ultimele declarații ale președintelui FRF, acest lucru se va întâmpla într-o proporție foarte mare.

Fanii lui Dinamo au început fiesta, după ce s-a votat ca sezonul viitor din Liga 1 să aibă 16 echipe

Fanii dinamoviști au primit vestea cu mare bucurie și s-au adunat la stadion, pentru a sărbători victoria de la ședința de astăzi.
Sursa foto: Dochita Mosoianu (jurnalist TVR)
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo