CFR Cluj a învins-o cu 1-0 pe FC Botoşani şi s-a apropiat la 1 punct de liderul Universitatea Craiova. Cei de la CFR Cluj au dezvăluit după partidă că Dan Petrescu este în continuare la spital.
Campioana ultimilor 2 ani, CFR Cluj, continuă să spere la titlu în acest sezon. Deac a adus victoria cu Botoşani dintr-un penalty. Dan Petrescu nu s-a aflat pe bancă, iar cei de la CFR Cluj au anunţat după meci că antrenorul de 52 de ani este în continuare internat după ce a fost testat pozitiv.
CFR a anunţat că 23 de jucători au fost testaţi pozitiv la Bucureşti şi negativ la Cluj. Pentru jucătorii CFR-ului, perioada a fost una extrem de dificilă, lucru relevat de Andrei Burcă. Acesta a povestit cât de complicată a fost izolarea de la Mogoșoaia și a demontat orice speculație privind un posibil scenariu pus la cale de formația ardeleană.
Romanian Liga I
FCSB - CFR Cluj, derby-ul primei etape din 2022 a Ligii 1! Echipele probabile
ACUM 5 ORE

Burcă, despre perioada în izolare a jucătorilor de la CFR

"Să nu te antrenezi 10 zile aproape, e imposibil. Eu am stat cu Adiţă în cameră. De duminică, până vineri, îmi lăsau mâncarea la uşă, nu am văzut pe nimeni. Cei care au crezut că am fentat testele sunt oameni care nu gândesc. M-a deranjat foarte tare ce spune lumea că facem noi scenarii ca să nu jucăm cu FCSB. Dacă jucam cu FCSB la timp, ei erau cu gândul la Cupă.
Eu mi-am anunţat familia că am coronavirus. Nu aveam cum să nu am. Sper să se facă toţi stafful şi jucătorii bine cât mai repede. Ieri, când am intrat pe teren, nu ştiam unde să stăm pe teren. Avem doar două zile, dar sper să ne descurcăm la meciul cu FCSB. E greu fără Mister, el ne ajuta, dar suntem un grup unit.
Pe noi ne va omorî drumul până la Bucureşti. Sper ca Astra să încurce Craiova. Dacă trag toţi la aceeaşi căruţă, pot scoate un rezultat bun. Dar atât contează că suntem la mâna noastră", a spus Burcă după meci.
Pentru CFR, urmează duelul cu FCSB, de vineri, în care ardelenii își permit inclusiv un egal. Asta pentru că oricum ar avea nevoie să învingă Craiova în ultima etapă, în acest moment fiind la un punct în spatele oltenilor. În caz de egalitate de puncte la finalul play-off-ului, CFR va fi campioană, deoarece formației lui Bergodi i s-au rotunjit în plus punctele după sezonul regulat.
Romanian Liga I
Se reia Liga 1! FCSB - CFR Cluj, derby-ul etapei a 22-a! Cum arată clasamentul competiției
20/01/2022 LA 07:22
Romanian Liga I
Denis Alibec, dorit în Turcia și Rusia! Ce le-a transmis șefilor de la CFR Cluj
17/01/2022 LA 11:01