„La Liga 1 azi s-au aprobat câteva principii: vom urma modelul UEFA. Dacă vom avea jucători sau membri ai staff-ului depistați pozitiv cu noul coronavirus, vom urma același protocol UEFA.
Fiecare echipă va trebui să îndeplinească 2 condiții: să aibă 13 jucători, cel puțin un portar și să pună la dispoziția organizatorului avizul DSP, cu cel puțin 6 ore înainte de meci.
Un meci se poate reprograma o singură dată, dar nu mai devreme de 7 zile. Dacă o echipă va avea restanțe la finalul unei faze competiționale, va pierde meciurile cu 0-3. Finalul unei faze competiționale înseamnă: la Liga 1 - după campionatul regular tur-retur, play-off, play-out, la Liga 2 - după 19 etape din sezonul regular, la Liga 3 - după cele 18 etape din campionatul regular”, a declarat Răzvan Burleanu.
Romanian Liga I
O nouă plecare de la FCSB! Legia, ofertă pentru un jucător al lui Petrea
29/06/2022 LA 08:40

Ce se va întâmpla la baraje și în Cupa României

”La baraj și în Cupa României meciurile nu se reprogramează, echipa în cauză va pierde cu 0-3. Dacă nici o echipă dintre cele două nu poate respecta condițiile, atunci ambele vor pierde cu 0-3.
Considerăm în momentul de față că există un risc mai mare de infectare la terasă, decât pe terenul de fotbal. Principiul de la care am plecat a fost să nu mai avem meciuri amânate. Vrem să se termine competiția pe teren”, a afirmat președintele federației.
Romanian Liga I
Valentin Gheorghe, adio FCSB! Atacantul de bandă, spre Turcia. Detaliile mutării
28/06/2022 LA 08:07
Romanian Liga I
CFR are oferte pentru 4 jucători de bază, cotați la 9 milioane €. Anunțul clujenilor
18/06/2022 LA 20:11