Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Butean i-a spus "nu" lui Dinamo: "Nu merg să mă bat la retrogradare!"

Cristian Mihală

Publicat 17/01/2020 la 15:22 GMT+2

Mihai Butean a refuzat-o pe Dinamo, deși CFR și gruparea din Ștefan cel Mare ajunseseră la un acord de principiu privind împrumutul acestuia la gruparea bucureșteană.

butean

Credit imagine: Eurosport

CFR Cluj voia să îl împrumute pe Mihai Butean la Dinamo, dar fotbalistul a refuzat categoric să joace pentru bucureșteni, din cauza faptului că va evolua aproape sigur în play-out. Fundașul vrea să rămână la campioana României și să încerce să își obțină un loc important în echipă.
"Eu nu plec să mă bat la retrogradare!", le-ar fi spus Butean oficialilor, citat de digisport.ro. În urmă cu câteva zile, cedarea până în vară era dată ca sigură, CFR și Dinamo ajungând la un consens cu privire la cedarea pe perioadă determinată de timp.
Ajuns la CFR Cluj în iulie 2019, Butean a prins doar 4 meciuri (toate în Liga 1) pentru ardeleni, timp în care a oferit o singură pasă de gol.
În momentul de față, fundașul lateral are o cotă de piață de 700.000 de euro, în timp ce la Astra era cotat la un milion de euro.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia. Rămânem deschiși negocierilor fair play cu Telekom, purtate cu bună credință.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo