Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Camora vrea să ducă România la Euro: "Țara asta mi-a dat tot ce am ca fotbalist"

Cosmin Cioboata

Publicat 28/03/2020 la 18:55 GMT+2

Mario Camora și-a exprimat încă de anul trecut dorința de a juca pentru naționala României și nu are de gând să renunțe prea ușor la acest obiectiv.

Mario Camora, căpitanul lui CFR Cluj, a primit cetățenia română

Credit imagine: Eurosport

Recent, fundașul portughez a vorbit din nou despre planul său de viitor. Jucătorul de 33 de ani speră să obțină în maximum 6 luni cetățenia, iar în 2021 să meargă alături de "tricolorii" lui Mirel Rădoi la Campionatul European.
"La inceputul lunii februarie am trimis la Minister toate documentele și nu mai depinde de mine acum, ci de cum se grăbesc ei. Mi-au spus că durează între 3 și 6 luni. Eu sper să fie cât mai repede.
Eu oricum o să locuiesc aici după ce termin fotbalul și o să am mai multe beneficii, ca cetățean al României. Dacă mă duc la națională, m-aș bucura pentru că țara asta mi-a dat tot ce am ca fotbalist și ar fi bine să îmbrac tricoul ăsta minunat și să ne calificăm la Euro.", a spus Camora, pentru DigiSport.

Camora, jucător emblematic la CFR Cluj

Camora se află la CFR Cluj din 2011, iar de atunci a devenit una dintre piesele de bază ale formației din Gruia, primind chiar banderola de căpitan. Portughezul a avut evoluții excelente în tricoul clujenilor, reușind să câștige de 3 ori titlul în Liga 1: 2011/2012, 2017/2018 și 2018/2019, precum și să atingă performanțe fantastice în cupele europene.
Selecționerul Mirel Rădoi a declarat în mai multe rânduri că ar lua în calcul convocarea jucătorilor naturalizați. În același timp, Mihai Stoichiță, directorul tehnic FRF, consideră că Mario Camora este unul dintre fotbaliștii străini care și-ar putea face loc în primul "11" al României.
"Să fie jucători de valoare, nu orice jucător care joacă bine un meci. Am mai dat eu de niște sugestii cu jucători pasageri prin campionatul României, ca jucători care trebuie naturalizați. Dacă Rădoi îl va avea pe Camora cu cetățenie, sigur îl va chema la națională. Pe nivelul sportiv al lui Camora, nu pe altceva.", a spus Stoichiță, în trecut.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo