Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Campiona CFR s-a chinuit la Clinceni. Jocul clujenilor scârțâie înainte de meciul cu Dinamo Zagreb

Nicu Savin

Actualizat 23/08/2020 la 20:21 GMT+3

CFR Cluj a câștigat cu 2-1 pe terenul Academicii Clinceni în prima etapă a noului sezon. Jocul clujenilor nu a fost cel mai strălucit, dar campionii au luat toate cele 3 puncte în final și au un moral bun înainte de confruntarea cu Dinamo Zagreb din turul 2 preliminat din Champions League.

Haos înainte de Universitatea Craiova – CFR Cluj

Credit imagine: Eurosport

Era de așteptat ca CFR Cluj să aibă un meci ușor în prima etapă a noului sezon. Academica Clinceni a pierdut mulți jucători în această vară, dar formația lui Ilie Poenaru s-a prezentat decent în partida de azi.
CFR a deschis scorul în minutul 15, când Costache a plasat excelent în colțul lung o minge pasată excelentă de Ciprian Deac. Clujenii au dominat apoi teritorial, dar nu și-au mai creat mari ocazii de a marca și au intrat la pauză cu avantaj minim.
Imediat după pauză, Bolly l-a faultat în careu pe Markovic, iar arbitrul C.Popa a dictat penalty. Eugeniu Cebotaru a transformat cu siguranță și scorul a devenit 1-1. CFR s-a chinuit apoi să revină în avantaj, dar jocul nu a mers deloc, iar formați lui Dan Petrescu devenea din ce în ce mai obosită.

Petrila a marcat un gol superb

Totuși, valoarea individuală a jucătorilor de la CFR și-a spus cuvântul până la final. În minutul 74 Petrila a finalizat cu un șut superb în vinclu o acțiune colectivă de toată frumusețea. După ce a revenit în avantaj, CFR a suferit pe final. Gazdele au avut o mare ocazie cu câteva minute înainte de final, dar bulgarul Chandarov a trimis peste poartă dintr-o poziție ideală.
S-a terminat 2-1 pentru echipa campioană, iar pentru elevii lui Dan Petrescu urmează un meci mult mai important. Clujenii vor juca miercuri în Gruia cu Dinamo Zagreb, în turul 2 preliminar din Champions League.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo