Era de așteptat ca CFR Cluj să aibă un meci ușor în prima etapă a noului sezon. Academica Clinceni a pierdut mulți jucători în această vară, dar formația lui Ilie Poenaru s-a prezentat decent în partida de azi.
CFR a deschis scorul în minutul 15, când Costache a plasat excelent în colțul lung o minge pasată excelentă de Ciprian Deac. Clujenii au dominat apoi teritorial, dar nu și-au mai creat mari ocazii de a marca și au intrat la pauză cu avantaj minim.
Imediat după pauză, Bolly l-a faultat în careu pe Markovic, iar arbitrul C.Popa a dictat penalty. Eugeniu Cebotaru a transformat cu siguranță și scorul a devenit 1-1. CFR s-a chinuit apoi să revină în avantaj, dar jocul nu a mers deloc, iar formați lui Dan Petrescu devenea din ce în ce mai obosită.
Romanian Liga I
FCSB - CFR Cluj 3-3 | Spectacol total în primul derby al sezonului! Gazdele au egalat ]n prelungiri
IERI LA 07:46

Petrila a marcat un gol superb

Totuși, valoarea individuală a jucătorilor de la CFR și-a spus cuvântul până la final. În minutul 74 Petrila a finalizat cu un șut superb în vinclu o acțiune colectivă de toată frumusețea. După ce a revenit în avantaj, CFR a suferit pe final. Gazdele au avut o mare ocazie cu câteva minute înainte de final, dar bulgarul Chandarov a trimis peste poartă dintr-o poziție ideală.
S-a terminat 2-1 pentru echipa campioană, iar pentru elevii lui Dan Petrescu urmează un meci mult mai important. Clujenii vor juca miercuri în Gruia cu Dinamo Zagreb, în turul 2 preliminar din Champions League.
Romanian Liga I
Denis Alibec, dorit în Turcia și Rusia! Ce le-a transmis șefilor de la CFR Cluj
17/01/2022 LA 11:01
Romanian Liga I
FCSB, remiză cu Mioveni, într-un amical. CFR a avut viaţă grea cu o echipă de liga a 4-a spaniolă
15/01/2022 LA 13:09