Era de așteptat ca CFR Cluj să aibă un meci ușor în prima etapă a noului sezon. Academica Clinceni a pierdut mulți jucători în această vară, dar formația lui Ilie Poenaru s-a prezentat decent în partida de azi.
CFR a deschis scorul în minutul 15, când Costache a plasat excelent în colțul lung o minge pasată excelentă de Ciprian Deac. Clujenii au dominat apoi teritorial, dar nu și-au mai creat mari ocazii de a marca și au intrat la pauză cu avantaj minim.
Imediat după pauză, Bolly l-a faultat în careu pe Markovic, iar arbitrul C.Popa a dictat penalty. Eugeniu Cebotaru a transformat cu siguranță și scorul a devenit 1-1. CFR s-a chinuit apoi să revină în avantaj, dar jocul nu a mers deloc, iar formați lui Dan Petrescu devenea din ce în ce mai obosită.
Romanian Liga I
Dan Petrescu vrea să scape de unul dintre titularii folosiți de Marius Șumudică la CFR Cluj
ACUM 15 ORE

Petrila a marcat un gol superb

Totuși, valoarea individuală a jucătorilor de la CFR și-a spus cuvântul până la final. În minutul 74 Petrila a finalizat cu un șut superb în vinclu o acțiune colectivă de toată frumusețea. După ce a revenit în avantaj, CFR a suferit pe final. Gazdele au avut o mare ocazie cu câteva minute înainte de final, dar bulgarul Chandarov a trimis peste poartă dintr-o poziție ideală.
S-a terminat 2-1 pentru echipa campioană, iar pentru elevii lui Dan Petrescu urmează un meci mult mai important. Clujenii vor juca miercuri în Gruia cu Dinamo Zagreb, în turul 2 preliminar din Champions League.
UEFA Europa Conference League
"Rămâneți muți dacă vă spun ce s-a întâmplat la CFR!" Replica lui Șumudică după atacul lui Petrescu
IERI LA 04:20
UEFA Europa Conference League
Petrescu îl critică pe Șumudică, după Jablonec-CFR 1-0: "Nu eu am făcut pregătirea și transferurile"
16/09/2021 LA 21:29