Fotbalul românesc se apropie de momentul în care va beneficia de tehnologia VAR. Andrei Vochin, consilierul președintelului FRF, Răzvan Burleanu, a dezvăluit că FRF, LPF și deținătorul de drepturi din Liga 1 au ajuns la un consens în contextul costurilor pentru instruirea arbitrilor.

Tehnologia VAR ar urma să fie introdusă în fotbalul românesc la începutul anului 2022

LPF a trimis deja notificare către toate cluburile din Liga 1, iar primele meciuri cu VAR din fotbalul românesc ar urma să aibă loc în perioada ianuarie - februarie 2022, în Cupa României:
Romanian Liga I
Ancelotti: "Așa arăta topul meu 5 la Balonul de Aur, dacă aș fi votat"
IERI LA 05:54
"A avut loc o întâlnire săptămâna trecută între FRF, LPF și deținătorul de drepturi din Liga 1 și s-a ajuns la un acord ca FRF și LPF să suporte 50-50 costurile de instruire a arbitrilor.
În urma întâlnirii, am informații că Liga a trimis cluburilor din Liga 1, tuturor celor 16, un mail prin care a solicitat ca acestea să răspundă dacă sunt de acord să susțină financiar acele 50 de procente din sumă.
Oricum, indiferent ce va face Liga mai departe, vă anunț că începând cu ianuarie-februarie 2022, în prima etapă din Cupa României care se va juca la acel moment, vom avea VAR", a spus Andrei Vochin, pentru Telekom Sport.
Romanian Liga I
Haos la CFR! Alibec s-ar fi săturat de Dan Petrescu și a plecat de pe bancă în timpul meciului
30/11/2021 LA 05:39
Romanian Liga I
România a ajuns la periferia Europei! Petrescu: "Naţionala nu a făcut nimic, echipele de cluburi 0"
26/11/2021 LA 09:19