Astra - Craiova a fost amânată, după ce Crepulja a ieşit pozitiv la coronavirus chiar în ziua partidei. LPF a programat partida pentru azi, dar există în continuare semne de întrebare privind posibilitatea ca ea să se dispute.
Oltenii au încercat în Adunarea Generală a Ligii de joi să îi facă o propunere CFR-ului, care, la prima vedere părea în avantajul ardelenilor. Concret, oficialii din Bănie au susţinut că ei nu au nimic împotriva programării partidei sâmbătă, dar cu o condiţie: şi FCSB-CFR să se dispute în aceeaşi zi, pentru ca niciuna dintre formaţii să nu beneficieze de o zi în plus de odihnă.
"Așa putem avea același regim noi și CFR. La meciul direct de luni nu va avea nimeni vreo zi în plus de odihnă", a fost mesajul Craiovei, conform Gazetei Sporturilor.
Fotbal
#BuniȘiRăi | Radiografia etapei a 22-a din Liga 1! Cine a impresionat și cine a dezamăgit
ACUM 16 ORE

CFR a refuzat propunerea Craiovei

CFR a refuzat această propunere, sesizând capcana. Deşi în teorie această variantă sporea şansele ca partida Astra-Craiova să nu se decidă la masa verde, o amânare pentru sâmbătă ar fi permis ca adversarii din Giurgiu să aibă timp suficient pentru o nouă testare (dacă rezultatele analizelor efectuate nu vin până vineri seară, partida va fi abandonată). Unde, s-ar fi putut depista noi cazuri de COVID-19, iar partida ar fi fost oricum abandonată definitiv. În schimb, CFR ar fi avut doar o zi de odihnă (duminică) între partidele cu FCSB şi Craiova.
Clujenii au sesizat capcana şi au refuzat, chiar dacă nimeni nu poate fi sigur în acest moment că partida Astra-Craiova se va desfăşura vineri, conform anunţului făcut de LPF.
Astfel, în teorie partida Craiovei de la Astra e programată pentru azi, de la ora 18:45, în timp ce CFR se va deplasa la Bucureşti pentru duelul cu FCSB (ora 21:45). "Finala" campionatului (în condiţiile în care FCSB nu învinge campioana, titlul se joacă în ultima rundă), Craiova - CFR va avea loc luni.
Romanian Liga I
Dan Petrescu a găsit vinovatul pentru punctele pierdute de CFR în prelungirile derby-ului cu FCSB
23/01/2022 LA 21:29
Romanian Liga I
Ciprian Deac, dezamăgit după remiza cu FCSB! Cum vede mijlocașul lupta la titlu în continuare
23/01/2022 LA 20:54