Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Cât de greu revii în România, pe timp de pandemie. Dezvăluirea lui Mirko Pigliacelli

Cristian Mihală

Publicat 11/05/2020 la 12:27 GMT+3

Mirko Pigliacelli, portarul echipei Universitatea a ajuns la Craiova și va intra timp de 14 zile în carantină, aşa cum spun măsurile adoptate de autorităţile române. Goalkeeperul a dezvăluit cât de complicat i-a fost să revină în Oltenia.

Mirko Pigliacelli

Credit imagine: Eurosport

După două săptămâni, Pigliacelli se va putea alătura colegilor săi la antrenamente. Până atunci, italianul și-a povestit pe o rețea de socializare aventurile din ultima lună și jumătate, până la revenirea în Craiova.
"După 40 de zile de carantină, un taxi, trei avioane, un autobuz, patru ambulanţe şi 39 de ore de "călătorie", am reuşit, în sfârşit, să ajung la destinaţie, dar acum trebuie să intru în carantină. Mulţumesc tuturor celor care mi-au scris în timpul călătoriei. Acum, am nevoie de somn", a scris jucătorul pe Instagram.
Pigliacelli va avea șansa să fie antrenat din nou de un compatriot, după ce Corneliu Papură, fostul antrenor al echipei, s-a despărțit de Craiova. Mihai Rotaru, patronul juveților, nu a stat mult pe gânduri și l-a convins pe Bergodi să accepte banca tehnică a oltenilor.
Craiova încă visează la titlu, fiind pe locul 3, la egalitate de puncte cu FCSB, și la doar 4 lungimi distanță de liderul CFR Cluj.
Player's Cut - luni, 11 mai
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo