Gazeta Sporturilor a descoperit un caz care îl depășește pe cel al lui Dybala, atacantul lui Juventus care s-a confruntat cu coronavirus în primăvară și care a avut mari probleme până când s-a vindecat complet.
Chiar dacă Liga 1 e în pauză competițională, testele pentru COVID-19 au continuat, astfel încât subiecții descoperiți pozitiv să fie cât mai repede izolați de colegi și virusul să nu se transforme într-un focar.
Conform sursei citate, Dima a trecut printr-un adevărat carusel de trăiri în ultimele 3 săptămâni, iar medicii nu au o explicație logică pentru rezultatele testelor. Inițial, înainte de finalul sezonului, fundașul a ieșit pozitiv, atunci când Astra a avut și alți fotbaliști descoperiți cu COVID-19, motiv pentru care nu a mai jucat partidele cu FCSB și Craiova.
Romanian Liga I
Răsturnare de situație! Astra speră să profite de problemele de la UTA și să rămână în Liga 1
23/05/2021 LA 03:20

Sarabandă de teste COVID-19 pentru Dima, după finalul sezonului

La repetarea testului, Dima a ieșit negativ, dar pentru a primi undă verde să revină la antrenament era nevoie ca un nou test să aibă același rezultat. Doar că a treia analiză a fost una cu rezultat neconcludent. Apărătorul a făcut un al 4-lea test, iar rezultatul a fost menit să îi ofere alinare: negativ.
Doar că la testarea de la finalul acestei săptămâni, făcută de toți jucătorii de la Astra în perspectiva noului sezon, care va debuta weekendul viitor, Dima a iețșit pozitiv. Spre surprinderea medicilor, care nu au o explicație logică. Testele au fost făcute la fel, iar organismul ar fi trebuit să dezvolte anticorpi, odată vindecat. Deci, în teorie, nu ar fi trebuit să fie pozitiv după o perioadă atât de scurtă, chiar dacă a interacționat cu persoane infectate. Cert e că Dima a intrat din nou în izolare și așteaptă două noi teste. Doar în cazul în care ambele vor fi negative, fundașul Astrei poate reveni la antrenamente.
Romanian Liga I
U Craiova 1948 chiar se transformă într-o forță! Alte două transferuri de marcă pregătite de olteni
20/05/2021 LA 06:10
Romanian Liga I
Eugen Neagoe, out de la Astra. Clubul a anunţat deja noul antrenor
09/05/2021 LA 18:19