Meciul de ieri seară dintre Astra Giurgiu și Dinamo a fost amânat din cauza focarului de coronavirus semnalat la clubul giurgiuvean. Acum, oficialii Astrei nu mai ştiu ce să creadă după ce mare parte dintre jucători au fost testaţi pozitiv cu coronavirus. Patru fotbalişti au mai avut COVID-19, dar au fost depistaţi din nou şi au intrat în izolare.
Acesta este cazul lui Constantin Dima. În luna august a fost pus într-o situaţie de neînţeles. A primit rezultatele: negativ, pozitiv, neconcludent, negativ, pozitiv. Acum a fost testat din nou pozitiv, chiar dacă s-ar fi descoperit că avea anticorpi.Bogdan Mara nu îşi explică ce se întâmpla la Astra. Directorul sportiv al giurgiuvenilor a dezvăluit că jucătorii sunt speriaţi şi că au plecat de acasă pentru a-și feri familiile.

Cazul inexplicabil de la Astra Giurgiu le dă bătăi de cap oficialilor giurgiuveni

Romanian Liga I
Răsturnare de situație! Astra speră să profite de problemele de la UTA și să rămână în Liga 1
23/05/2021 LA 03:20
"Noi am discutat cu LPF, am luat adresa de la DSP şi trebuie să înţelegeţi că nu orice clinică îţi face 40 de teste deodată. Majoritatea testelor s-au făcut astăzi la Ploieşti. Aşteptăm în cursul acestei seri rezultatele. La echipa a doua sunt 12 pozitivi, nu avem 13 jucători valizi. Nu aveam nici portari pe care să îi trimitem în teren. LPF a hotărât că nu se poate juca, Covid-ul ăsta ne omoară pe toţi. Dacă toate testele pe care le-am făcut din nou sunt negative, atunci cine face aceste testări îşi bate joc de oameni. Nu ştiu ce au mai făcut cei de la CFR Cluj cu acea clinică, când au fost 12 jucători testaţi pozitiv şi nu aveau coronavirus.
Toţi jucătorii noştri sunt speriaţi, au plecat de acasă ca să nu stea alături de familie. Unii au plecat de acasă, şi-au luat cameră la hotel, au copii mici acasă. Asta nu e joacă! Niciun jucător nu este internat. Cei din conducere mi-au spus că nu au simptome. Cel mai ciudat e la Dima, care a avut Covid, a făcut testul pentru anticorpi și i-a ieșit că are anticorpi. Acum a ieșit din nou pozitiv! Poate fi un test contaminat, de-aia am preferat să schimbăm clinica", a declarat Bogdan Mara la Digi Sport.
Romanian Liga I
U Craiova 1948 chiar se transformă într-o forță! Alte două transferuri de marcă pregătite de olteni
20/05/2021 LA 06:10
Romanian Liga I
Eugen Neagoe, out de la Astra. Clubul a anunţat deja noul antrenor
09/05/2021 LA 18:19