La final, atacantul "roș-albaștrilor" a fost întrebat dacă s-ar descurca la Norwich, echipa din Premier League care și-a trimis scouterii la meciul de pe Arena Națională. Deși nu elimină posibilitatea unui transfer în Anglia, Man consideră că ar avea nevoie de un timp de acomodare până să aibă evoluții bune:
"Trebuie să fiu cu capul aici și să îmi ajut colegii. Dacă Dumnezeu mă ține sănătos și voi reuși să mă transfer, va fi bine. Mi-ar trebui un timp de acomodare în orice campionat, așa cum ne-ar trebui tuturor fotbaliștilor din România. Eu încerc să mă pregătesc de la un antrenament la altul cât mai bine, iar când fac pasul în altă parte, sper să joc la fel de bine.", a spus Dennis Man, la finalul meciului cu Dinamo.

Dennis Man, urmărit de scouterii din Premier League

Romanian Liga I
FCSB, remiză cu Mioveni, într-un amical. CFR a avut viaţă grea cu o echipă de liga a 4-a spaniolă
15/01/2022 LA 13:09
Transferat de la UTA Arad la FCSB în 2016, Man a reușit să înscrie 31 de goluri și să ofere 22 de assist-uri pentru formația "roș-albastră" în cele 4 sezoane.
Norwich, formație ai cărei scouteri au fost prezenți în tribunele Arenei Naționale, se află pe ultimul loc în Premier League, cu 4 etape rămase până la finalul sezonului. Șansele "canarilor" să rămână pe prima scenă a fotbalului englez sunt ca și inexistente, având în vedere diferența de 10 puncte dintre formația lui Daniel Farke și Watford, prima echipă aflată deasupra zonei retrogradării.
Potrivit presei internaționale, Norwich nu este singurul club din Premier League interesat de atacantul FCSB-ului. Sheffield ar fi pregătită să achite aproximativ 10 milioane de euro pentru tânărul jucător crescut de UTA.
În sezonul curent, Dennis Man a înscris 8 goluri în toate competițiile pentru FCSB: 7 în Liga 1 și unul în Cupa României.
https://i.eurosport.com/2020/07/07/2846191.jpg
Romanian Liga I
Hagi speră să fi dat lovitura! Farul l-a transferat pe cel mai bun dribler din Liga 1
05/01/2022 LA 09:26
Romanian Liga I
FCSB a făcut vizita medicală. Un copil de 14 ani, în lotul roş-albaştrilor
05/01/2022 LA 09:20