Liderul Ligii 1 a avut dificultăți în a trece de Astra, echipă clasată aproape de subsolul clasamentului, totuși neînvinsă în ultimele 6 etape, în care a făcut 14 puncte, din cele 16 pe care le avea înaintea meciului. Bucureștenii au început agresiv, Coman nimerind bara în minutul 11. Oaspeții au avut și ei două ocazii mari de a deschide scorul, după care jocul s-a mutat în jumătatea giurgiuvenilor.

Eurosport 2021 - Dezlănțuim puterea sportului

FCSB a dominat steril și repriza secundă, fără să amenințe periculos poarta lui Lazăr. Descătușarea a venit abia în minutul 77, după o fază colectivă la capătul căreia Dennis Man a marcat cu capul din centrarea lui Radunovic. Tănase a făcut apoi dubla în minutele 81 și 88, FCSB desprinzându-se în fruntea clasamentului la 3 puncte de principala urmăritoare, CFR Cluj. Etapa viitoare bucureștenii joacă în deplasare la Viitorul lui Gheorghe Hagi. Dennis Man și Florin Tănase conduc clasamentul golgheterilor, cu 13, respectiv 11 reușite.
Serie B
Mihăilă, aproape de revenirea pe teren! Care este starea lui Dennis Man. Anunțul presei din Italia
04/11/2022 LA 17:47

Ce a spus Dennis Man după meciul câștigat cu Astra Giurgiu

Dennis Man a ajuns la 13 reușite în acest sezon în urma reușitei din această seară, fiind golgheterul Ligii 1, în fața colegului Florin Tănase (11). După meci, fotbalistul crescut la UTA Arad a vorbit despre modul în care FCSB a reușit să decidă jocul în ultimul sfert de oră, dar și despre viitorul său, având în vedere ultimele informații privind un posibil transfer al său în Serie A, la Parma.
"Am început bine anul, suntem fericiți. Am întâlnit o echipă care s-a apărat foarte bine. Până la urmă, am reușit să pătrundem și să marcăm. Sunt 3 puncte care ne dau încredere și mergem mai departe. Pe undeva e normal, cu trecerea timpului, să intri într-o panică, vezi că pătrunzi foarte greu, nu poți să ajungi la poartă.
Ne bucurăm că am reușit să facem asta până la urmă și am mai pus 3 puncte în clasament. Nu e nicio competiție între noi, mă bucur că marchează. Sper ca atunci când marchez eu să marcheze și Tănase. Ne bucurăm unul pentru celălalt când avem reușite și asta e tot ce contează. Încerc să las la o parte ce se scrie, să mă concentrez pe ce am de făcut pe teren. Când va veni momentul să fac pasul următor, sper să fiu pregătit din toate punctele de vedere, pe toate planurile.
Mă simt foarte bine aici, cresc meci de meci și important e să rămânem uniți până la final și să luăm campionatul. Nu știu nimic de tatonări, nu prea m-au interesat aceste lucruri. Doar să mă pregătesc foarte bine. Nu vreau să vorbesc despre cantonament, noi am încercat să ne antrenăm cât mai bine. Nu e problema noastră, cred că persoanele din conducere vă pot răspunde. Normal, era programat amicalul încă de la București", a spus Dennis Man pentru Digi Sport.
Serie B
Campionatul din Europa cu 10 români este cel mai echilibrat din Europa! 3 puncte despart 7 echipe
19/10/2022 LA 11:30
Serie B
Veste proastă pentru Dennis Man! S-a accidentat și va rata următorul duel al Parmei din Serie B
15/10/2022 LA 05:26