La fel ca și ceilalți colegi, Sorescu a avut speranțe mari în momentul în care Pablo Cortacero și grupul de investitori iberici au venit la Dinamo. Din păcate pentru ei, jucătorii din "Ștefan cel Mare" au rămas doar cu promisiunile.
Iar odată cu trecerea timpului, promisiunile și-au pierdut total valoarea și chiar au devenit motive de amuzament în vestiarul "câinilor".
Cu ocazia Crăciunului, Sorescu a fost întrebat ce cadou i-ar lăsa sub brad lui Pablo Cortacero. Iar atacantul n-a stat prea mult pe gânduri:
Romanian Liga I
Cornel Dinu: "Acești jucători ar trebui să plătească ei pentru a îmbrăca tricourile alb-roșii!"
22/05/2022 LA 06:03
"O promisiune. Nu e ironic, dar vreau să se simtă și oamenii cum ne-am simțit și noi. De când sunt eu la Dinamo, cred că e cea mai grea perioadă.
Orice s-ar spune, nu ai mai crede. La câte promisiuni și câte vorbe au fost, nu mai crezi absolut nimic. Nu te mai împinge nimic să crezi ceva", a declarat Deian Sorescu, pentru Digisport.

Sorescu nu depune memoriu împotriva lui Dinamo: "Nu vreau să fac rău acestui club!"

În ciuda problemelor financiare uriașe de la Dinamo, Sorescu este hotărât să continue la club, fără să-și depună memoriu:
"Nu mi-am depus memoriu, se poate pune, nu m-am gândit încă. Nu vreau să fac rău acestui club. Nu m-am gândit niciodată. Nu a vorbit absolut nimeni cu noi, nici acum nu știu cu cine aș putea vorbi.
Sunt jucătorul lui Dinamo, mi-aș dori să rămân aici, dar dacă s-ar schimba lucrurile și ar merge ceva în bine. Mă voi gândi serios pentru că vreau să joc fotbal de plăcere și să nu am alte probleme.
Mi-aș dori o echipă la care aș putea să mă bat la campionat. Am avut o promisiune că se vor rezolva lucrurile până de Crăciun. Eu, personal, le-am urat Crăciun fericit tuturor. Chiar și celor din conducere", a mai spus Sorescu.
https://i.eurosport.com/2020/12/22/2959880.jpg
Romanian Liga I
OFICIAL - CFR s-a despărțit azi de jucătorul cu cel mai mare contract din lot
21/05/2022 LA 18:10
Romanian Liga I
Dan Petrescu râde de FCSB: "S-o țină tot așa". Ce spune despre o medalie de campion pentru Șumudică
18/05/2022 LA 09:58