Jucătorii de la CFR sunt supărați pentru că erau pe val și se îndreptau spre al treilea titlu consecutiv. Campionatul este oprit din cauza pandemiei de coronavirus. Căpitanul Camora vede și partea bună din această izolare forțată. Portughezul a dezvăluit pentru Digisport cum s-a adaptat la această situație.
https://i.eurosport.com/2020/03/28/2800405.jpg
Eu mă bucur că mă trezesc dimineață cu copilul meu, el face școală online. Apoi facem temele. El e la un colegiu internațional, face în engleză și încercăm să îl ajutăm și acasă. De când am câștigat la Glasgow, Erico mereu numai mingea o vede. Pentru noi a fost greu pentru că am stat prea puțin acasă în ultima vreme, cred că două-trei nopți pe săptămână. Acum recuperăm ce am pierdut cu programul din Europa League
Romanian Liga I
Denis Alibec, dorit în Turcia și Rusia! Ce le-a transmis șefilor de la CFR Cluj
ACUM 9 ORE
Ciprian Deac este cel mai serios jucător al lui Dan Petrescu când vine vorba de pregătirea fizică.
Lui Cipri o să-i fie greu fără sală. Eu mă descurc, am curte acasă, am bandă și mă mișc. Pentru alți colegi, care sunt în apartamente, e mai greu. Pentru noi, asta e maxim ce putem face
Dan Petrescu este izolat și poate acum să vadă cât fotbal vrea.
https://i.eurosport.com/2019/12/16/2738012.jpg
Dan Petrescu e la hotel și se uită la meci după meci. Acum are timp
Liga 1 s-a oprit pe 12 martie. Campioana ultimelor două ediții, CFR Cluj este pe primul loc cu 30 de puncte, 4 mai mult decât FCSB și Craiova. FRF și LPF speră ca acest campionat să se reia pe 16 mai, dacă situația privind epidemia COVID-19 se va îmbunătăți până atunci.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Romanian Liga I
FCSB, remiză cu Mioveni, într-un amical. CFR a avut viaţă grea cu o echipă de liga a 4-a spaniolă
15/01/2022 LA 13:09
Romanian Liga I
Un titular de la CFR Cluj și-a prelungit contractul! Lovitura dată de echipa lui Dan Petrescu
13/01/2022 LA 09:10